M. Schilleris: „Esame nusivylę, bet taip jau yra“ (VIDEO)

M. Schilleris: „Esame nusivylę, bet taip jau yra“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai išvykoje paskutinėmis rungtynių akimirkomis rezultatu 70:71 (22:21, 14:16, 18:20, 16:14) nusileido Miuncheno „Bayern“ ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris pripažino, kad yra nusivylęs.

„Tai buvo rungtynės, kuriose vyko labai gera kova, kuriose buvo labai didelis intensyvumas gynyboje. Iš šios perspektyvos viskas yra gerai - to mes norėjome bei tikėjomės. Jei reiktų išskirti vieną dalyką, tai buvo 19 mūsų klaidų. Jei tu pelnai tik 71 tašką, prarasti tiek kamuolių yra problema. Esame nusivylę, bet taip jau yra“, - teigė M. Schilleris.

- Komandos puolimas buvo įstrigęs net 8 minutėmis. Kas ypatingo buvo varžovų gynyboje?


- Jie paprasčiausiai yra viena geriausiai besiginančių komandų lygoje. Tokie jie jau yra. Jie turi aukštą ir atletišką komandą, naudoja aukštus penketus, o tai leidžia perimti kamuolius ir blokuoti metimus. Tai leidžia jų gynėjams būti agresyviems prieš kamuolį. Taip jie verčia varžovus klysti. Tai yra gera gynybinė komanda, jie yra gerai treniruojami ir aš juos sveikinu.

- Ar rungtynėse jie parodė, kad jiems tai gyvenk arba mirk rungtynės?

- Neabejotinai, kad taip.

- Komandos įžaidėjai sužaidė geras rungtynes. Kiek šią savaitę esate patenkintas jų pasirodymais?

- Esu patenkintas, jie atliko gerą darbą. Manau, kad Lukas atsigauna po COVID-19, nes tai užtruko. Tuo metu Walkupas veda šią komandą, kaip darė viso sezono metu.

- Tai buvo paskutinė dviguba Eurolygos savaitę. Kaip vertintumėte tokių savaičių intensyvumą?

- Tai yra labai intensyvu, bet taip buvo visą sezoną. Žinoma, vaidmenį čia vaidina žaidėjų traumos, bet visa tai yra nuostabu.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: