V. Gomelskis piktinosi Eurolyga ir teisėjais: „Eurolyga yra ispaniškas turnyras“

V. Gomelskis piktinosi Eurolyga ir teisėjais: „Eurolyga yra ispaniškas turnyras“

Šią savaitę Eurolygoje gali paaiškėti visi finalo ketverto dalyviai, o atkakliausios rungtynės turėtų vykti Sankt Peterburge, kur vietos „Zenit“ priims Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos „Barcelonos“ krepšininkus.



Pirmąjį ketvirtfinalio mačą laimėjo „Zenit“, o antrąjį po pratęsimo - Šaro auklėtiniai.

Po antrųjų ketvirtfinalio serijos rungtynių Rusijos spauda ir sirgaliai piktinosi teisėjo darbu. Pasak jų, pratęsimo metu paskutinėmis sekundėmis buvo prasižengta prieš Keviną Pangosą.

Apie tai pasisakyti nusprendė ir garsus Rusijos komentatoriaus ir krepšinio analitikas Vladimiras Gomelskis, kuris Gomelskybasket.ru puslapyje atsakė į skaitytojo klausimą.


„Krepšinio fanai kalba, kad Eurolyga yra mafija. „Barcelona“ metė net 44 baudas, iš kurių pusės pražangų nebuvo. Paskutinė ataka yra visiška gėda Eurolygai ir teisėjams. Adamas Hanga kerta per rankas Kevinui Pangosui, bet teisėjų švilpukai tyli. Taip negali būti“, - klausimą V. Gomelskiui uždavė skaitytojas.

„Eurolyga yra ispaniškas turnyras. Madrido „Real“ neturi jokių šansų prieš Stambulo „Anadolu Efes“, tad jų tikslas padaryti taip, kad bent vienas klubas iš Ispainijos patektų į finalo ketvertą. Tai yra svarbi lygos darbo dalis“, - pasakojo V. Gomelskis.

Šiam mačui teisėjavo Luigi Lamonica, Damiras Javoras ir Anne Panther.

Trečiosios ir ketvirtosios serijos rungtynės bus žaidžiamos trečiadienį bei penktadienį.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: