Lietuvą paminėjęs E. Atamanas tikisi, jog finale jo auklėtiniai žais dar geriau

Lietuvą paminėjęs E. Atamanas tikisi, jog finale jo auklėtiniai žais dar geriau

2018-2019 metų sezono finalo pakartojimas tarp Stambulo "Anadolu Efes" ir Maskvos CSKA šiais metais dramatiškai vyko Eurolygos pusfinalyje, o šįkart pergalę šventė Turkijos klubas.



Puikiai rungtynes pradėję Ergino Atamano auklėtiniai sugebėjo atlaikyti CSKA krepšininkų šturmą ketvirtajame kėlinyje ir triumfavo rezultatu 89:86 (25:15, 24:22, 22:18, 18:31).

Po mačo „Anadolu Efes“ strategas Erginas Atamanas atskleidė, kad Shane‘o Larkino pasirodymas nebuvo toks, kokio tikėjosi, bet tikėjimą gynėju išlaikė iki mačo galo.

„Šiandien buvo ne Larkino diena. Smagu, kad gerai sužaidė Micičius ir Beubois, todėl galėjome Larkiną ilgiau patausoti ant atsarginių suolo. Jis yra vienas geriausių Eurolygos žaidėjų ir tikiu, kad finale bus geresnis.


Apmaudu, kad arenoje žaidėme be žiūrovų, kuomet vakar vyko Europos futbolo lygos finalas, o šias rungtynes stebėjo 15 tūks. žiūrovų. Manau, kad buvo galimybė žaisti su 20-25 proc. užpildymu. Taip, kaip paskutiniu metu daroma Ispanijoje, Rusijoje, Lietuvoje ar NBA lygoje.

Mačo gale mes pavargome, o tada prasidėjo klaidos. Taip jau būna pusfinaliuose. Svarbu, jog laimėjome ir einame ruoštis finalo mačui“, - pasakojo E. Atamanas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: