D. Hilliardas: M. Jamesas pergyvena dėl CSKA, stebina, kad daugelis mano, jog jis – blogas vaikinas

D. Hilliardas: M. Jamesas pergyvena dėl CSKA, stebina, kad daugelis mano, jog jis – blogas vaikinas

VTB nuotr.

Maskvos CSKA gynėjas Darrunas Hilliardas pareiškė, kad komandą dėl nesutarimų su treneriu palikęs bei Bruklino "Nets" marškinėlius apsivilkęs buvęs lyderis Mike'as Jamesas yra puikus žmogus ir, nežiūrint į nieką, palaikė armiečius Kelne vykusiame Eurolygos Finalo ketverto turnyre.



Priminsime, kad Dimitrio Itoudžio auklėtiniai penktadienį pusfinalyje nusileido Stambulo "Anadolu Efes", o sekmadienį pralaimėjo Milano "AX Armani" ekipai ir rungtynes dėl trečiosios vietos.

"Mike'as – puikus žmogus, manęs nestebina, kad jis mus palaiko ir dėl mūsų pergyvena. Esu nustebęs, kad daugelis mano, jog jis yra blogas vaikinas. Nemanau, kad jis linkėjo CSKA nesėkmės ir esu dėkingas už tai, jog mus palaikė", – teigia D.Hilliardas.

Šiame Eurolygos sezone M.Jamesas vidutiniškai per 31 minutę įmesdavo 19,3 taško (51,1 proc. dvit., 35,4 proc. trit.), atkovodavo 3,1 bei perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo 5,7 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 4,8 pražangos ir rinkdavo 19,7 naudingumo balo.


VTB Vieningoje lygoje 30-mečio 185 cm ūgio įžaidėjo rodikliai taip pat pukūs – 14,7 pelnyto taško (56,8 proc. dvit., 43,5 proc. trit.), 2,4 atkovoto kamuolio, 3,9 rezultatyvaus perdavimo, 4,3 išprovokuotos pražangos ir 15,3 efektyvumo balo per 20 minučių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: