Š. Jasikevičius: „Jei gausiu baudą, man nerūpi, bet Eurolyga mus išgirs“ (VIDEO)

Š. Jasikevičius: „Jei gausiu baudą, man nerūpi, bet Eurolyga mus išgirs“ (VIDEO)

Stambulo „Anadolu Efes” krepšininkai  pirmą kartą laimėjo Eurolygos taurę. 2020-2021 m. Eurolygos sezono finale sekmadienį Ergino Atamano treniruojamas Stambulo klubas nugalėjo Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamą turtingiausią turnyro komandą „Barceloną”.



Permainingos rungtynės, per kurias Ispanijos klubas antrame kėlinyje buvo atitrūkęs 10 taškų, baigėsi „Anadolu Efes” pergale 86:81 (15:22, 24:14, 26:22, 21:23).

Po mačo „Barceloną” vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius buvo piktas.

„Noriu pasveikinti varžovus laimėjus titulą. Tokiose rungtynėse viską lemia smulkios detales, o mes jų neįgyvendinome taip, kaip buvome susitarę. Atidavėme per daug lengvų taškų, didžiąją mačo dalį nesilaikėme plano. Mes grįžome ketvirtajame kėlinyje ir išlyginome rezultatą, bet vėl greitai padarėme dvi klaidas, o tai mums kainavo 6 taškus. Toks būtų rungtynių įvertinimas.

Jei atvirai, nenoriu papulti į problemą, bet nesu patenkintas kai kuriais dalykais. Eurolyga apie mus tikrai išgirs, negalime to taip palikti. Aš prašiau gerbti Cory Higginsą, bet panašu, kad ta pagarba yra kitoje pusėje. Jeigu gausiu dar vieną nuobaudą, man nesvarbu, bet jie išgirs iš mūsų“, – piktinosi Šaras.

Primename, kad šiose finalo rungtynėse dirbo ir lietuvis Gytis Vilius.







Krepsiniozinios.lt ir Alfa.lt

Video rekomendacijos: