E. Mudiay: „Eurolygos turnyras yra labai konkurencingas“ (VIDEO)

E. Mudiay: „Eurolygos turnyras yra labai konkurencingas“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sezoną Eurolygoje pradėjo nesėkmingai. Martino Schillerio auklėtiniai pirmosiose rungtynėse išvykoje rezultatu 76:88 (16:19, 20:25, 19:19, 21:25) pralaimėjo Vilerbano ASVEL komandai iš Prancūzijos.



Po šio mačo savo mintimis pasidalino „Žalgirio“ gynėjas Emmanuelis Mudiay.

„Antroje mačo dalyje, trečio kėlinio pradžioje, žaidėme visai neblogai. Jie paprašė minutės pertraukėlės, po pataikė tris iš eilės tritaškius ir tai buvo lemtinga mačo atkarpa. Aš ir pats keliskart suklydau keliose situacijose, kur turėjau sužaisti geriau, bet tai yra rungtynių dalis“, - teigė E. Mudiay.

- Kaip manote, kokios buvo pagrindinės žalgiriečių problemos? Ar tai buvo susiję su gynyba ar puolimu?


- Manau, jog tai buvo gynyba, jiems leidome išmesti daug tritaškių metimų. Turime dar išmokti sistemos niuansus, turime daug naujų žaidėjų ir mes turime dar susižaisti ir pajausti vienas kitą.

- Tai buvo pirmosios jūsų Eurolygos rungtynės. Kokie įspūdžiai?

- Reikia gerbti Eurolygos krepšinį, tai vienas iš pačių stipriausių turnyrų pasaulyje. Aišku, gaila, jog šios rungtynėms mums nesusiklostė taip, kaip norėtume. Norėjome laimėti, bet aišku, kad šis turnyras yra labai konkurencingas.

- Kaip jaučiatės komandoje? Ko dar reikia, jog prisitaikytumėte prie šio turnyro?

- Taip, kaip ir sakėte, reikia dar prisitaikyti, bet problema yra tai, jog neturime daug laiko. Bet viskas su laiku bus geriau.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: