J. Strelniekas: „J. Zdovcas yra geras specialistas“

J. Strelniekas: „J. Zdovcas yra geras specialistas“

Zalgiris.lt nuotr.

Jau šiandien Kauno „Žalgirio“ ekipa žais trečiąsias Eurolygos rungtynes, o prie LKL čempionų vairo debiutuos naujasis strategas Jure Zdovcas.



Žalgiriečiai svečiuose kovos prieš Belgrado „Crvena Zvezda“.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas ir ekipos snaiperis Janis Strelnikas pasidalino mintimis.

J. Strelniekas atskleidė, kad kai kurie žaidėjai nepakankamai pasitiki vienas kitu.


„Trenerio pasikeitimo mes nesitikėjome, bet tai yra dalis mūsų darbo. Esu jau dirbęs su treneriu Zdovcu, žinau, kad jis yra geras specialistas.

Mums dar reikia sukurti komandinę chemiją, nes jaučiasi, kad žaidėjai vieni kitais kartais pasitiki per mažai. Turime dirbti pažindami vieni kitus ir suprasdami savo stiprybes“, - teigė J. Strelniekas

„Pirmas išbandymas man ir mano komanda yra prieš „Crvena Zvezda“, kuriuos puikiai pažįstu iš Adrijos lygos. Žinau žaidėjus, trenerį. Jie žaidžia labai fiziškai, turi aukštus žaidėjus antroje, trečioje bei ketvirtoje pozicijose.

Belgrado ekipa labai gerai rungtyniauja gynyboje bei žaidžia fiziškai. Su sirgalių pagalba jie lauks momento, kai galės mus perlaužti. Tai bus geras testas mūsų žaidėjams, kaip jie reaguos į tokią situaciją“, - kalbėjo J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: