D. Radonjičius: „Mums reikės sirgalių palaikymo, kad iškovotume pergalę“

D. Radonjičius: „Mums reikės sirgalių palaikymo, kad iškovotume pergalę“

Jau rytoj Kauno „Žalgirio“ ekipa žais trečiąsias Eurolygos rungtynes, o prie LKL čempionų vairo debiutuos naujasis strategas Jure Zdovcas.



Žalgiriečiai svečiuose kovos prieš Belgrado „Crvena Zvezda“, o šios komandos vyriausiasis treneris Dejanas Radonjičius tikisi pamatyti užsivedusią „Žalgirio“ ekipą.

„Pirmosios rungtynės namuose mums bus didelis iššūkis. Bus labai sunku nes „Žalgiris“ pakeitė trenerį ir pamatysime jų reakciją į šias permainas. Iš kitos pusės, mes esame sunkokoje situacijoje, ypač dėl to, kad trūksta dėl traumų iškritusių žaidėjų. Tie, kurie grįžta į aikštę – nėra pasiruošę 100 proc.

Norime žaisti su didele energija, nes tokia patyrusi komanda baus mus už kiekvieną klaidą. Norėdami kontroliuoti rungtynes, turime kuo ilgiau išlaikyti aukštą žaidimo kokybę. Mums reikės sirgalių palaikymo, kad iškovotume pergalę“, - teigė D. Radonjičius.


Tuo metu „Crvena Zvezda“ puolėjas Dejanas Davidovacas taip pat paminėjo „Žalgirio“ pokyčius trenerio kėdėje.

„Varžovai pakeitė trenerį ir mes tikrai tikimės reakcijos iš tokios geros ir patyrusios komandos, kuri pralaimėjo pirmąsias dvejas rungtynes. Tikiuosi sunkaus mačo visomis prasmėmis, ypač fiziškumu. Tai bus visiškai kitokios rungtynės nei tos, kurias žaidėme Tel Avive ir laimėjome“, – kalbėjo 202 cm ūgio krepšininkas.

Primename, kad „Crvena Zvezda“ turi vieną pergalę, o kauniečiai suklupo abiejose dvikovose.

Tuo metu „Žalgirio“ ekipoje rezultatyviausias ir naudingiausias yra Janis Strelniekas. Gynėjas iš Latvijos renka 17,5 taško, 17 naudingumo balų. Jis realizavo 80 proc. dvitaškių, 64 proc. tritaškių.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: