Š. Jasikevičius po dramatiškos pergalės: „Tokios rungtynės komandą padaro stipresne“

Š. Jasikevičius po dramatiškos pergalės: „Tokios rungtynės komandą padaro stipresne“

Barcelona nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama "FC Barcelona" dramatiška pergale 79:78 prieš Pirėjo "Olympiacos" pradėjo dvigubą Eurolygos savaitę.



Katalonų treneris po mačo teigė, kad rungtynės nesiklojo taip kaip buvo planuota, tačiau atidavė pagarbą žaidėjams ir sirgaliams, kurie prisidėjo prie šios sunkios pergalės:

"Galbūt, tai buvo puikios rungtynės gerbėjams sėdintiems tribūnose ar žiūrintiems prie televizoriaus. Bet man kaip treneriui buvo daug kančių. Su tokiu beprotišku tvarkaraščiu, kurį mes turime nežinau ar turėsime pakankamai laiko suprasti ką mes stengiamės padaryti. Mes neatlikome to ką buvome suplanavę. Mūsų žaidimas prieš jų besikeičiančią gynybą buvo labai varganas. Stengėmės pasiruošti, bet yra labai daug rungtynių. Manau, kad daug dalykų šiose rungtynėse buvo prieš mus, ypač pirmoje pusėje kai prametėme lengvų metimų. Pagarba žaidėjams, kurie sugebėjo ištraukti šias rungtynes. Tokios rungtynės komandą padaro stipresne, bet turime daug ko pasimokyti iš šio susitikimo. Reakcija trečiajame kėlinyje buvo fantastiška,o į rungtynes įsijungę sirgaliai mums labai padėjo." - kalbėjo Š.Jasikevičius.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: