Š. Jasikevičius po solidžios pergalės: „Mes siekiame tobulumo“

Š. Jasikevičius po solidžios pergalės: „Mes siekiame tobulumo“

Barcelona nuotr.

Penktadienio vakarą Šarūnas Jasikevičius su "FC Barcelona" komanda pasiekė užtikrintą pergalę prieš Sankt Peterburgo "Zenit" krepšininkus.



Katalonų treneris džiaugėsi komandos solidžiu žaidimu ir pabrėžė atsarginių žaidėjų indelį:

"Buvome labai solidūs visais žaidimo aspektais, žaidime geriau, nei paskutinėse rungtynėse. Taip, mes laimėjome prieš "Olympiacos" ir Monako komandą, bet abejas rungtynes galėjome pralaimėti ir mes tai žinojome. Todėl šiek tiek pailsėjome ir turėjome tris ar keturias dienas gero darbo. Šiandien buvo puikus mūsų pasirodymas.

Žaidėjai pakilę nuo suolelio labai daug prisidėjo. Mes siekiame tobulumo. Tačiau laiko šventimui nėra, nes sekmadienį laukia sunkus išvykos mačas prieš Malagos "Unicaja".


Apie Šanli: "Su Šanli reikia būti kantriems. Jam nepasisekė sezono pradžioje, bet jis greitai integravosi komandoje ir taktiniame lygmenyje. Šiandien jam buvo dar vienas žingsnis pirmyn, jis turėtų būti laimingas."

Apie Laprovittolą: "Nesu nustebintas jo sugebėjimais gynyboje, jis turi aršų argentinietišką charakterį. Galbūt jis atvyko nežinodamas, kas čia yra, bet kiekvieną dieną siekia daugiau. Su asistentais jis peržiūri daug vaizdo medžiagos, kad tobulėtų. Jis parodo, kad turi sugebėjimą išeiti ir trečiajame kėlinyje pakeisti rungtynes."

Apie sirgalius: "Su žiūrovais "Palau Blaugrana" arena yra kitokia žaidėjams ir varžovams. Tai duoda mums papildomos energijos. Kviečiame žmonės sugrįžti į įprastą rutiną ir grįžti į "Palau". Tai nėra lengva ir mes tą patį matome "Camp Nou" stadione. Deja mes negalime apmokėti už bilietus, tačiau kviečiame juos atvykti."

Prieš šias rungtynes buvo pagerbta čempioniška "Barcos" komanda, kuri 2010-aisiais metais antrą kartą klubo istorijoje tapo Eurolygos nugalėtojais.

Š.Jasikevičius, kuris 2003-aisiais metais Barselonai padėjo pirmą kartą tapti stipriausia Europos komanda sakė:

"Ši komanda nepaisant to, kad buvo labai talentinga, taip pat turėjo daug charakterio. Su X.Pascualiu jie taktiškai dominuodavo prieš varžovus. Tuomet jie du ar tris metus buvo geriausia Europos komanda, bet laimėti titulą kiekvienais metais labai sunku." - kalbėjo Šaras.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: