J. Zdovcas tiki pergale Tel Avive (Sugrįžta traumuoti žaidėjai)

J. Zdovcas tiki pergale Tel Avive (Sugrįžta traumuoti žaidėjai)

Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje pasitinka antrą dvigubą savaitę šį sezoną. Jure Zdovco auklėtiniai  antradienį svečiuose susikaus su Tel Avive „Maccabi“, o penktadienį žais su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.



J. Zdovcas prieš išvyką į Tel Avivą turėjo gerų žinių dėl Janio Strelnieko ir Emmanuelio Mudiay, kurie dėl sveikatos problemų praleido pastarąsias rungtynes.

„Tel Avivo „Maccabi“ yra stipri komanda, ypatingai kai žaidžia namuose, nes turi labai gera atmosfera. Taip pat „Maccabi“ turi puikų trenerį, gerą sudėtį, jie tikrai darys viską, kad mus įveiktų.

Jie turi du pagrindinius taškų rinkėjus – Scottie Wilbekiną ir Jamesą Nunnally, kurie atlieka daug metimų. Mes juos privalome kontroliuoti, jei norime galvoti apie pergalę.


Turime gerų naujienų. Janis ir Emmanuelis grįžta į rikiuotę. Jie jau treniruojasi su komanda ir galės padėti rungtynėse prieš „Maccabi“.

Tvarkaraštis mums nėra parankus tokioje situacijoje, bet nieko nepakeisi. Bet tu negali to pakeisti. Ši savaitė bus šiek tiek lengvesnė nei mano debiutinė, nes tarp rungtynių turime viena diena daugiau. Tai vienintelis skirtumas nuo praėjusio karto ir mėginsime išnaudoti šią dieną treniruotėms. Dabar galvojame apie „Maccabi“.

Žinote, jeigu nori laimėti Eurolygoje, turi gerai žaisti ne 25 minutes, o visas rungtynes. Taigi, mūsų tikslas – žaisti stabiliai. Tikiu, jog galime laimėti Tel Avive“, - teigė treneris iš Slovėnijos.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: