L. Lekavičius: „Turime gerai žaisti visas rungtynes“

L. Lekavičius: „Turime gerai žaisti visas rungtynes“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ Eurolygoje pasitinka antrą dvigubą savaitę šį sezoną. Jure Zdovco auklėtiniai  antradienį svečiuose susikaus su Tel Avive „Maccabi“, o penktadienį žais su Stambulo „Anadolu Efes“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ gynėjas Lukas Lekavičius.

„Paskutinius du mačus Eurolygoje gerai atrodėme pirmoje mačo pusėje, kuomet turėdavome dviženklį pranašumą, bet po pertraukos mūsų žaidimas sugriūdavo. Turime stabiliai gerai žaisti visas 40 minučių. Tel Avive nebus lengva, nes jie turi puikius fanus. Per vasarą jų sudėtis sustiprėjo ir jie yra labai pavojingi“, - kalbėjo L. Lekavičius.

Panašiai kalbėjo ir vyr. treneris Jure Zdovcas.


„Tel Avivo „Maccabi“ yra stipri komanda, ypatingai kai žaidžia namuose, nes turi labai gera atmosfera. Taip pat „Maccabi“ turi puikų trenerį, gerą sudėtį, jie tikrai darys viską, kad mus įveiktų.

Jie turi du pagrindinius taškų rinkėjus – Scottie Wilbekiną ir Jamesą Nunnally, kurie atlieka daug metimų. Turime gerai sužaisti gynyboje, nes juos sunku sukontroliuoti vienas prieš vieną. Pastaruoju metu rungtyniavome jau geriau, ypač 20-25 minutes, bet Eurolygoje to neužtenka ir privalome gerinti žaidimą“, - teigė J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: