M. Jamesas: „Š. Jasikevičius yra puikus treneris“

M. Jamesas: „Š. Jasikevičius yra puikus treneris“

Eurolygos žvaigždė bei Donato Motiejūno bendraklubis turnyro debiutantėje Monako "AS Monaco" komandoje Mike'as Jamesas pareiškė, kad nemėgsta dabartinio "Barcelonos", o anksčiau Kauno "Žalgirio" stratego Šarūno Jasikevičiaus treniruojamų komandų žaidimas.



Tuo tarpu amerikietis teigiamai atsiliepė apie savo buvusią CSKA ekipą, kurią jam teko palikti dėl konflikto.

"Komandos? Man patinka, kaip žaidžia "Real", CSKA. Kiek laisviau žaidžia "Anadolu Efes", tačiau jų stilius ir požiūris į žaidimą yra panašus.

Jei sąžiningai, man nepatinka stebėti Šarūno Jasikevičiaus treniruojamas komandas. Jos geros, tačiau nemėgstu jas stebėti. Yra daug smulkmenų, jie turi specifinę struktūrą, tačiau veiksmuose nėra spontaniškumo.


Jasikevičius yra puikus treneris, tačiau žaidimas nepatinka iš estetinės žaidimo pusės", – pareiškė M.Jamesas.

Kaip jau rašėme, šeštajame Eurolygos ture "AS Monaco" 70:62 pranoko Belgrado "Crvena Zvezda", o gynėjas pasirodė labai blankiai – per 29 minutes pelnė 8 taškus (1/3 dvit., 2/8 trit.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, perėmė kamuolį, po 3 kartus suklydo bei prasižengė ir užfiksavo 1 naudingumo balą.

"Dviejuose pastaruosiuose mačuose aš po tritaškių metimų nusileisdavau ant varžovų kojų. Eurolyga privalo su tuo kažką daryti", – "Twitteryje" pasiskundė M.Jamesas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: