M. Kalnietis prieš mačą su „Anadolu Efes“: „Bus sunkios rungtynės“

M. Kalnietis prieš mačą su „Anadolu Efes“: „Bus sunkios rungtynės“

Zalgiris.lt nuotr.

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ komanda žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Stambulo „Anadolu Efes“.



Šiuo metu žalgiriečiai pralaimėjo visus šešis kartus ir užima 18 vietą.

Tuo metu „Anadolu Efes“ iškovojo vos vieną pergalę ir patyrė penkis pralaimėjimus.

Prieš šias rungtynes „Anadolu Efes“ komandos vyriausiasis treneris Erginas Atamanas bei gynėjas Rodrigue’as Beaubois pripažino, kad penktadienį laimėti bus sunku.


„Išgyvename sunkų laikotarpį, prie kurio nesame įpratę. Privalome pagerinti savo rezultatyvumą, o pergalė itin reikalinga morališkai. Ypač prie savų žiūrovų. Esame sezono pradžioje ir suprantame, jog kiekvienos rungtynės yra svarbios bei sunkios. Tikiu, kad ši ekipa išgyvens šį laikotarpį“, - teigė E. Atamanas.

„Tai bus svarbios rungtynės su „Žalgirio“ ekipa. Čia nebūna lengvų mačų. Suprantame, kad iki šiol negalėjome pasiekti norimų rezultatų. Turime pakeisti šią situaciją ir pradėti žaisti taip, kaip žinome, kad galime. Norime laimėti prie savų sirgalių“, - pasakojo R. Beaubois.

Tuo metu „Žalgirio“ gynėjas Mantas Kalnietis atskleidė, kad gynyba bus raktas į pergalę.

„Dabartiniai „Anadolu Efes“ pralaimėjimai nieko nereiškia. Sezonas ilgas, o jie yra Eurolygos čempionai. Jie prikaupė daug patirties. Vasarą jų sudėtis nežymiai pasikeitė. Atvyko keli garsūs vardai. Bus sunkios rungtynės.

Norint laimėti prieš juos, privalėsime gerai atrodyti gynyboje. Būtent viskas prasidės nuo geros gynybos. Kai gerai giniesi, tuomet lengviau būna ir puolime“, - kalbėjo M. Kalnietis.







Krepsiniozinis.lt

Video rekomendacijos: