P. Laso: „Mes privalome gerbti „Žalgirį“, nes jie žaidžia gerą krepšinį“

P. Laso: „Mes privalome gerbti „Žalgirį“, nes jie žaidžia gerą krepšinį“

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais Eurolygos devintojo turo rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Madrido „Real“ komanda.



Prieš šias rungtynes „Real“ vyriausiasis treneris Pablo Laso teigė, kad prasto „Žalgirio“ starto Eurolygoje nereikia sureikšminti.

„Jie rungtynių nelaimėjo, bet buvo arti pergalės.  Jie turi tokius gynėjus kaip Lekavičių ir Kalnietį, dar atvyko Tai Websteris. Tai gerai sukomplektuota komanda. Ši komanda yra suburta iš žaidėjų, turinčių stiprius charakterius. Taip pat negalime pamiršti Nebo – atletiško ir greito žaidėjo. Jis turi daug energijos.

Mes privalome gerbti juos, nes jie žaidžia gerą krepšinį. Privalėsime būti susikoncentravę nuo pat rungtynių pradžios“, - pasakojo P. Laso.


P. Laso taip pat atskleidė, kad šiame mače tikrai nežais Carlosas Alocenas ir Nigelis Williamsas-Gossas. Aikštelėje veikiausiai nepamatysime ir Trey Thompkinso su Anthony Randolphu.

Tuo metu „Real“ puolėjas Alberto Abalde atidavė pagarbą kauniečiams.

„Mūsų laukia dar vienos sudėtingos Eurolygos rungtynės. „Žalgiris“ atvyksta į Madridą be pergalių ir atiduos viską, kad pirmąją pergalę pasiektų čia.

Jie visada rungtyniauja gerai, nepaisant trenerio ir žaidėjų pasikeitimų. Turime sutelkti dėmesį tik į save, toliau augti kaip komanda. Turime sėkmingai žaisti gynyboje, kontroliuoti atkovotus kamuolius bei primesti žaidimo tempą. Jei tai padarysime, tikėtina, kad pergalę bus mūsų“, - pasakojo ispanas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: