J. Zdovcas: „Manau, kad individualiai patobulėjome, grąžinome žaidėjus į optimalias formas“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Manau, kad individualiai patobulėjome, grąžinome žaidėjus į optimalias formas“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ po ilgos pertraukos ir vėl rungtyniaus Eurolygoje. Nuo gruodžio 17 d. nerungtyniavę žalgiriečiai antradienį svečiuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas.

„Tikiuosi, kad įvyks mačas, dabar viskas nuteikia optimistiškai. Šios rungtynės bus mums labai svarbios. Žiūrėjau mūsų pirmas rungtynes su jais ir galiu pasakyti, kad tada pirmoje rungtynių pusėje prieš juos žaidėme kone geriausią savo krepšinį. Jei Miunchene norėsime juos įveikti, mums tai teks pakartoti.

Neramina, kad varžovų keitimosi gynyba. Žinome, kad nesame patys geriausi prieš tokią gynybos sistemą. Mes neturime individualiai stiprių žaidėjų. Privalėsime dalintis kamuoliu, gerai išnaudoti erdves aikštelėje. Žinome, kad reikės stabdyti Deshauną Thomasą arti krepšio. Vladimiras Lučičius visada yra didelė grėsmė, žaidėjas su charakteriu. Bus nelengva.


Lyginant su pirmu maču, manau, kad individualiai patobulėjome, grąžinome žaidėjus į optimalias formas. Dabar laukiu sugrįžtančio Joffrey Lauvergne’o, kuris pakels komandos lygį dar labiau. Tikimės jo sugrįžimo po trijų savaičių“, - teigė J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: