A. Trinchieri: „Žaisime su komanda, kuri gerokai patobulėjo“

A. Trinchieri: „Žaisime su komanda, kuri gerokai patobulėjo“

Kauno „Žalgiris“ po ilgos pertraukos ir vėl rungtyniaus Eurolygoje. Nuo gruodžio 17 d. nerungtyniavę žalgiriečiai antradienį svečiuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ krepšininkais.



Pirmose tarpusavio rungtynėse „Žalgiris“ 73:75 nusileido „Bayern“ klubui.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Bayern“ vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri. Jis išskyrė „Žalgirio“ pokyčius.

„Žaisime su komanda, kuri gerokai patobulėjo nuo to laiko, kuomet žaidėme pirmąsias tarpusavio rungtynes. Jie pakeitė kelis žaidėjus, greitai rado savo žaidimą bei iškovojo pirmąsias pergales.


„Žalgiris“ mėgsta rungtyniauti kietai ir turi patyrusių žaidėjų. Laukia įdomios rungtynės. Mes turime pasinaudoti galimybę atsitiesti po pralaimėjimo Vokietijos lygoje“, - teigė A. Trinchieri.

„Bayern“ gynėjas Nickas Weileris-Babbas teigė, jog „Žalgiris“ žaidžia komandiškai ir laukia sunki dvikova.

„Mūsų varžovai yra gera komanda, nepaisant dabartinės jų pozicijos turnyrinėje lentelėje. „Žalgiris“ rungtyniauja komandiškai, turi savo struktūrą, žaidimo planą ir yra energingesni, nei buvo anksčiau.

Pastaruoju metu mes puolime neatrodėme gerai, tad turime susiimti ir pagerinti šį žaidimo elementą. Mūsų tikslas yra grįžti į žaidimo ritmą, kurį turėjome prieš pralaimėjimus“, - kalbėjo krepšininkas.

Tuo metu „Žalgirio“ puolėjas Tyleris Cavanaugh prieš šias rungtynes atskleidė, kad pasiilgo Eurolygos mačų.

„Nekantriai laukiame šio mačo. Dėl COVID-19 privalėjome praleisti trejas rungtynes, todėl esame alkani. Pirmoji dvikova su „Bayern“ buvo įtempta ir kojome iki galo. Jie yra itin solidi ekipa, kurios sudėtyje yra žaidėjų, kartu rungtyniaujančių ne vienerius metus. Jie turi daug patirties bei gerą trenerį. Kiekvienos rungtynės Eurolygoje yra kova. Privalėsime kautis ir atiduoti visas jėgas“, - atskleidė T. Cavanaugh.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: