J. Zdovcas atskleidė, kurie žaidėjai tikrai nepadės mače prieš UNIKS

J. Zdovcas atskleidė, kurie žaidėjai tikrai nepadės mače prieš UNIKS

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ (3/17) žais 25-ojo Eurolygos turo rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai namuose susikaus su Kazanės UNIKS krepšininkais (12/10).



„Žalgiris“ pirmame rate Kazanėje varžovams nusileido 53:66.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris J. Zdovcas teigė.

„UNIKS sužaidė prastas rungtynes puolime, tad atvyksta sužeistas žvėris. Jie tikrai bandys sužaisti kur kas geresnes rungtynes. Aišku, mes patys stengsimės žaisti daug geriau gynyboje, nei tai darėme prieš Tel Avivo „Maccabi“. Mes pažįstame juos gerai, žaidėme. Jie pasiekė tikrai puikių pergalių. Tai atletiška komanda, turinti individualiai labai stiprių žaidėjų.


UNIKS yra atkrintamųjų varžybų ekipa, bet sezonas yra ilgas. Žiūrint pagal dabartinę padėtį, jie tikrai gali kovoti dėl atkrintamųjų varžybų.

Kalbant apie Joffrey Lauvergne'ą, tai paprastai, kai grįžti po traumos, sužaidi pirmą mačą solidžiai, vėliau seka prastesnis pasirodymas. Jis yra svarbus mūsų žaidėjas, daug dirba kiekvieną dieną. Turime pasikliauti juo ir pamatysime ateityje, kaip jį išnaudosime mūsų sistemose.

Rungtynes tikrai praleis Joshas Nebo, kuris ką tik grįžo į procesą, bet dar žaisti rungtynėse negali. Aktyviai stebime, kaip jam seksis treniruotėse. Taip pat nerungtyniaus Mantas Kalnietis bei Janis Strelniekas. Dabar turėsime tik du gynėjus, tad turės padėti kiti žaidėjai“, - kalbėjo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: