J. Zdovco pareiškimas: „Aš kovosiu iki galo“ (VIDEO)

J. Zdovco pareiškimas: „Aš kovosiu iki galo“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ dvigubą Eurolygos savaitę baigė be pergalių. Penktadienį kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 67:76 (26:24, 13:21, 15:18, 13:13) nusileido Kazanės „Unics“ komandai.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas bandė ieškoti pozityvumo.

„Noriu pasveikinti savo varžovus. Žinome, kad jie atvyks stipriai nusiteikę. Jei žaisime gynyboje taip kaip antroje pusėje dar galime turėti šansą, bet jei pridarysime klaidų ir nelaimėsime kovos dėl kamuolių – nelaimėsime. Nebuvome pakankamai agresyvūs. Turėjome problemų su žaidimo kūryba, bet vis tiek pelnėme taškų. Gynyba ir atkovoti kamuoliai buvo kertiniai dalykai šiose rungtynėse.

Be Kalniečio ir Strelnieko yra labai sunku laimėti Eurolygoje. Jų kūryba ir patirtis, be jų nėra lengva. Tvarkaraštis taip pat nėra mums palankus, visi nukelti mačai susidėjo. Šiuo metu jau esame mėnesius be treniruočių, daug keliaujame. Patikėkite, tikrai nelengva. Pirmą kartą karjeroje patyriau tiek pralaimėjimų. Bet vis tiek tikiu šia komanda. Mes negalime laimėti, jeigu nešokame ant kamuolių. Neturime atsipalaiduoti, galbūt kai kuriuos vyrukus spaudžia spaudimas, bet aš kovosiu iki galo visada.


Kalbant dėl papildymo, tai yra geras klausimas, bet dar apie tai nekalbėjau su Pauliumi Motiejūnu. Negaliu nieko pasakyti, nes nežinau“, - pasakojo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: