E. Ulanovas atvirai: „Nesmagu būti lūzeriu, bet taip jau yra“ (VIDEO)

E. Ulanovas atvirai: „Nesmagu būti lūzeriu, bet taip jau yra“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ dvigubą Eurolygos savaitę baigė be pergalių. Penktadienį kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 67:76 (26:24, 13:21, 15:18, 13:13) nusileido Kazanės „Unics“ komandai.



Šiame mače „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas pelnė 16 taškų ir surinko 20 naudingumo balų. Jis po mačo negailėjo karčių žodžių savo komandai.

„Prie to, kad esame paskutiniai Eurolygoje, o UNIKS atvažiavo su nepagarba mums ir žaidė pusė kojos, buvo visi šansai pasidaryti pranašumą, bet to nepadarėme. Galima sakyti, kad maža rotacija, mažai žiūrovų ar kažką. Pralaimime viską. Nesmagu būti lūzeriu, bet taip jau yra, tokia realybė. Gal kažkas įžvelgs ką pozityvaus, bet aš taip nemanau, nebent, jog žaisti gauna Karolis Lukošiūnas ir Marekas Blaževičius.

Noriu padėkoti fanams, kurie ateina. Sunku tikėti, kad mes dabar esame nusipelnę palaikome, nes nerodome žaidimo. Šiandien buvo 5 tūkst. sirgalių, tai mažiau, nei ankstesniais metais, bet ačiū, kad ateina, įneša ugnelės, pozityvumo. Tokie „Žalgirio“ fanai yra visada“, - teigė Ulė.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: