J. Zdovcas: „Manau, kad šį vakarą tikrai nusipelnė pergalės“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Manau, kad šį vakarą tikrai nusipelnė pergalės“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos rungtynėse Kaune tik pačioje dvikovos pabaigoje nusileido Italijos ekipai. Jure Zdovco auklėtiniai Milano „AX Armani Exchange“ komandai pralaimėjo rezultatu 70:74 (18:17, 17:18, 16:18, 19:21).



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas apžvelgė savo komandos pasirodymą.

„Abi komandos žaidė gerai. Esu liūdnas, kad vėl pralaimėjome prieš savo puikius sirgalius. Manau, šį vakarą tikrai nusipelnė pergalės, tačiau galiausiai mums nepasisekė. Nepataikėme laisvų metimų, neatkovojome kamuolių ir šios detalės nulėmė pralaimėjimą.

Esu nusivylęs, nes labai norėjau pergalės. Gaila, jog neturime laiko analizuoti mačo, nes rytoj vėl keliaujame. Po ilgosios pertraukos žaidėme tik su Lauvergne'u ir Nebo, bet Milanas vis tiek sugriebė 15 atšokusių kamuolių puolime...


Mes nusipelnėme šiek tiek daugiau pagarbos iš teisėjų, bet mes esame paskutiniai, o Milanas viršuje. Reikia žiūrėti į priekį.

Noriu pasveikinti Vladą Garastą. Gerai pamenu jį tuo laikotarpiu, nes buvau žaidėjas. Linkiu jam didžiausios sėkmės. Norėjau įteikti jam pergalę kaip gimtadienio dovaną. Bet, deja...“, - pasakojo slovėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: