J. Zdovcas: „Juokaujame, kad galime patekti į atkrintamąsias, jeigu viską laimėsime“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Juokaujame, kad galime patekti į atkrintamąsias, jeigu viską laimėsime“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ pasiekė dar vieną pergalę Eurolygoje. Nukeltose rungtynėse Lietuvos čempionai išvykoje įveikė Atėnų „Panathinaikos“ komandą. OAKA arenoje Jure Zdovco auklėtiniai laimėjo rezultatu 96:83 (29:10, 23:24, 24:27, 20:22).



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas džiaugėsi auklėtinių rodomu progresu.

„Sveikinimai mano komandai su geromis rungtynėmis. Smagu laimėti. Tuputį nerimavau, jog Ukrainos įvykiai paveiks rungtynes, bet žaidėjai buvo pasiruošę ir susitelkę. Mes sužaidėme labai gerą mačą. Ta persvara, susikrauta pradžioje, šiek tiek išgąsdino, nes tada aplinkiniai pradeda spausti teisėjus ir dažniausiai tokios rungtynės nesibaigia gerai. Buvo gera gynyba, tačiau kartais atsipalaiduodavome, nes patys daug pelnėme taškų. Priekaištai nebent dėl tų Nemanja Nedovičiaus tritaškių.

Tris pergales Eurolygoje lėmė sugrįžę svarbiausi mūsų žaidėjai. Kai kurie žaidėjai nesupranta, koks mums svarbus Paulius Jankūnas, nes jis gali kontroliuoti gynybą bei puolimą. Prie pergalių prisidėjo ir Lauvergne’o energija, taip pat grįžo Janis. Visa tai kelia komandą į kitą lygį.


Dabar, kai neliko Rusijos komandų, juokaujame, jog su nauja turnyrinė lentelę galime patekti į atkrintamąsias, jeigu viską laimėsime. Tai yra mūsų tikslas“, - teigė specialistas iš Slovėnijos.



Savo komentarą pateikė ir „Žalgirio“ puolėjas Tyleris Cavanaugh:

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: