ALBA nariai laukia N. Giffey (I. Gonzalezo ir L. Sikmos komentaras)

ALBA nariai laukia N. Giffey (I. Gonzalezo ir L. Sikmos komentaras)

Po trumpos pertraukos Eurolyga vėl įsibėgėja ir „Žalgiriui“ tai jau bus trečios rungtynės per vieną savaitę. Puikią formą demonstruojanti Kauno komanda laimėjo tris kartus iš eilės, o po pergalės prieš „AS Monaco“ dar ir laimėjo KMT taurę. Jeigu rungtynėse prieš „Real“ atrodė, kad Madridui labai nesiseka ir nieko negali padaryti, tai Atėnuose „Žalgiris“ dominavo nuo pirmų minučių.



Šį ketvirtadienį laukia dar vienos išvykos rungtynės Berlyne, kur pergalės atveju „Žalgiris“ beveik išsilygintų pergalių skaičiumi su Vokietijos komanda.

Prieš šis rungtynes savo mintimis pasidalijo ALBA vyr. treneris Israelis Gonzalezas teigė, kad „Žalgiris“ dabar yra pilnas pasitikėjimo savimi.

„Neskaitant trijų krepšininkų, kurie žaidė rinktinėje, likę turėjo laiko atsigauti ir pasiruošti kovai su „Žalgiriu“. Kauniečiai pastarąsias rungtynes žaidė tikrai gerai ir Eurolygoje iškovojo tris pergales iš eilės.


Žalgiriečiai į Berlyną atvyks kupinas pasitikėjimo ir energijos. Kaip ir visi komandoje, laukiu susitikimo su Nielsu Giffey, su kuriuo ALBA klube kartu dirbome ketverius metus“, - teigė I. Gonzalezas.

Tuo metu ALBA puolėjas Luke‘as Sikma išskyrė Nielsą Giffey, kuris žais prieš buvusią komandą.

„Faktas, kad šios rungtynės bus labai sunkios. Turime būti pasiruošę intensyviam žaidimui ir tikrai negalime nuvertinti varžovo. Pergalės prieš „Monaco“, „Real“ ir „Panathinaikos“ rodo, kad „Žalgiris“ šiuo metu žaidžia puikiai. Žinoma, kad Nielso Giffey atvykimas šias rungtynes pavers ypatingomis. Jis ilgą laiką buvo didžiulė ALBA dalis. Esu tikras, kad jis sulauks puikaus mūsų gerbėjų priėmimo, kaip jis nusipelnė“, - pasakojo krepšininkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: