J. Zdovcas prieš rungtynes su ALBA: „Šiuo metu tikrai pasitikime savimi“

J. Zdovcas prieš rungtynes su ALBA: „Šiuo metu tikrai pasitikime savimi“

Po trumpos pertraukos Eurolyga vėl įsibėgėja ir „Žalgiriui“ tai jau bus trečios rungtynės per vieną savaitę. Puikią formą demonstruojanti Kauno komanda laimėjo tris kartus iš eilės, o po pergalės prieš „AS Monaco“ dar ir laimėjo KMT taurę. Jeigu rungtynėse prieš „Real“ atrodė, kad Madridui labai nesiseka ir nieko negali padaryti, tai Atėnuose „Žalgiris“ dominavo nuo pirmų minučių.



Šį ketvirtadienį laukia dar vienos išvykos rungtynės Berlyne, kur pergalės atveju „Žalgiris“ beveik išsilygintų pergalių skaičiumi su Vokietijos komanda.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ treneris Jure Zdovcas įvardino pagrindines oponentų stiprybes.

„Pralaimėjome pirmąsias rungtynes namuose. Žinome, kad dabar jie žaidžia šiek tiek kitaip. Jie labai mobilūs, dažniausiai remiasi Luke'u Sikma, kuris yra vienas geriausių kūrėjų iš ketvirtos pozicijos. Jie daug bėga, labai gerai skaito žaidimą, žaidžia ta pačia sistema labai daug metų, sunku prieš juos gintis. Turime būti kantrūs ir ieškoti laisvo žmogaus. Turime būti maksimaliai susikoncentravę ir gerai komunikuoti tarpusavyje. Visi varžovai gali mesti, net ir centro pozicijos žaidėjai – tiek iš tritaškio, tiek iš vidutinės distancijos. Nėra lengva juos sustabdyti.


Šiuo metu tikrai pasitikime savimi, iškovojome pergalių, tikiuosi, kad tai pratęsime“, - pasakojo slovėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: