Buvęs žalgirietis diriguos „Panathinaikos“ atakoms

Buvęs žalgirietis diriguos „Panathinaikos“ atakoms

Aba-liga nuotr.

Atėnų "Panathinaikos" klubas po nesėkmingų derybų su "Barceloną" palikusiu Nicku Calathesu rado kitą atakų organizatorių.



Graikijos čempionai sukirto rankomis su amerikiečiu Nate'u Woltersu, kurį iš praeito sezono Belgrado "Crvena Zvezda" komandoje puikiai pažįsta naujais PAO strategas Dejanas Radonjičius.

Krepšinio apžvalgininkas Matteo Adreani skelbė, kad Atėnų klubas buvo pateikęs N.Calathesui pagerintą trejų metų net 4 mln. dolerių vertės pasiūlymą, tačiau graikas pasirinko Stambulo "Fenerbahče" dviem metams ir 3 mln.

"Panathinaikos" prarado į "Crvena Zvezda" grįžusį Nemanją Nedovičių bei Kazanės UNICS pasirinkusį Darylą Maconą, o buvusiam žalgiriečiui įžaidinėti padės iš Monako "AS Monaco" atvyksiantis Parisas Lee.


Graikai taip pat buvo pateikę pasiūlymą Tel Avivo "Maccabi" gynėjui Keenanui Evansui, tačiau pastarasis pasirašė kontraktą su Kauno "Žalgiriu".

Praėjusiame Eurolygos sezone N.Woltersas vidutiniškai per 24 minutes įmesdavo 10,9 taško (55,3 proc. dvit., 35,9 proc. trit., 62,5 proc. baudų), sugriebdavo 2,6 kamuolio, atlikdavo 3,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,5 naudingumo balo.

Adrijos lygoje 31-erių metų 193 cm ūgio gynėjo rodikliai buvo panašūs – 8,4 pelnyto taško (57,3 proc. dvit., 35,7 proc. trit., 55 proc. baudų), 2,4 atkovoto kamuolio, 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir 9,3 efektyvumo balo per 18 minučių.

2018-2019 metų sezone N.Woltersas vilkėjo "Žalgirio" marškinėlius.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: