Dėl M. Grigonio - ne viskas aišku: „Valencia“ pagerino pasiūlymą („Žalgiris“ irgi turi šansą)

Dėl M. Grigonio - ne viskas aišku: „Valencia“ pagerino pasiūlymą („Žalgiris“ irgi turi šansą)

CSKA nuotr.

Kaip jau rašėme, Graikijos sporto portalas SDNA.gr, pranešė, kad Atėnų "Panathinaikos" klubas jau pasiekė susitarimą su Mariumi Grigoniu. Buvo teigiama, kad Graikijos vicečempionai su lietuviu sudarys dvejų metų trukmės sutartį, o šiuo metu baigia suderinti su Maskvos CSKA išpirkos sumą. Krepšininko kontraktas su "armiečiais" galiojo iki 2024 metų vasaros.



Tačiau antradienį "Encestando" paskelbė, kad jau anksčiau M.Grigonį viliojusi Valensijos "Valencia" pagerino pasiūlymą lietuviui ir laukia jo atsakymo.

Kaunietį nori susigrąžinti ir "Žalgiris", kurio marškinėlius jis vilkėjo 2018-2021 metais.

Krepsiniozinios.lt jau anksčiau rašė, kad "Žalgiris" pasiryžęs M. Grigonio laukti tiek, kiek reikės.


Kad "Žalgiris" vis dar kovoje dėl gynėjo parašo BasketNews.lt portalui patvirtino ir komandos vadovas Paulius Motiejūnas

Atrankoje į 2023 metų pasaulio čempionatą dalyvaujančios Lietuvos rinktinės kapitonu išrinktas M.Grigonis nerungtyniavo CSKA gretose nuo Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios.

Praėjusiame Eurolygos sezone 28-erių 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo 8,5 taško (43,1 proc. trit.), sugriebdavo 1,4 kamuolio, atlikdavo 1,9 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 2,6 pražangos ir rinkdavo 7,4 naudingumo balo.

Dvikovose prieš "Panathinaikos" M.Grigonio rodikliai buvo solidesni – po 14 pelnytų taškų (5/9 dvit., 5/10 trit.), 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir 13,5 efektyvumo balo per 21 minutę.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: