E. Messina neigia kalbas apie K. Walkerį

E. Messina neigia kalbas apie K. Walkerį

Veikiausiai visą karjerą Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) praleidęs Kemba Walkeris bent jau artimiausiu metu nepasirodys Eurolygos arenose.



Kaip skelbė "Gazzetta dello Sport", amerikietis yra arti susitarimo su Milano "Emporio Armani" klubu ir rengiasi atvykti į Italijos čempionų komandą medicininei apžiūrai.

Visgi panašu, kad tai buvo sporto žiniasklaidos giganto paleista "antis".

"To nebuvo. Nėra ką komentuoti. Jis yra puikus žaidėjas, kuris nuo praėjusio sezono kovoja su traumomis. Paklauskite "Gazzetta", kas paviešino tokią naujieną net nepaskambinęs mums. Akivaizdu, jie tiesiog pamatė gandus socialiniuose tinkluose ir parašė straipsnį", – situaciją pakomentavo "Emporio Armani" vyriausiasis treneris Ettore Messina.


Strategas taip pat pridūrė apie dviejų traumuotų komandos žvaigždžių situaciją. Shavono Shieldso sugrįžimo laukiama vasario viduryje, Kevino Pangoso – maždaug kovo pradžioje.

K.Walkerio persikėlimą į Senąjį žemyną savo twitteryje paneigė ir garsus krepšinio apžvalgininkas Markas Steinas.

Anot jo, atletas artimiausiu metu tikisi pasirašyti kontraktą su NBA klubu, o žaidimo Europoje jo planuose nėra.

Neseniai iš Dalaso "Mavericks" ekipos atleistas K.Walkeris šiame sezone sužaidė vos 9 mačus, kuriuose vidutiniškai per 16 minučių įmesdavo po 8 taškus (25 proc. trit.), sugriebdavo 1,8 kamuolio ir atlikdavo 2,1 rezultatyvaus perdavimo.

Viso NBA lygoje 32-ejų 185 cm ūgio gynėjas, vilkėdamas Šarlotės "Hornets", Bostono "Celtics", Niujorko "Knicks" ir "Mavericks" marškinėlius, sužaidė 750 rungtynių, per 33 minutes rinko 19,3 taško (36 proc. trit.), atkovojo 3,8 bei perėmė 1,2 kamuolio ir atliko 5,3 rezultatyvaus perdavimo.

K.Walkeris dalyvavo ketveriose NBA "Visų žvaigždžių" rungtynėse, 2019 metais buvo išrinktas į trečiąją simbolinęrinktinę bei tais pačiais metais buvo JAV nacionalinės komandos kapitonas pasaulio čempionate Kinijoje.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: