„Žalgirio“ fanai: „Kur dingo kovingumas? Kas atsitiko kapitonui?“

„Žalgirio“ fanai: „Kur dingo kovingumas? Kas atsitiko kapitonui?“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiris“ (13/13) Eurolygos išvykos rungtynėse pripažino „FC Barcelona“ (18/8) ekipos pranašumą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai varžovams pralaimėjo rezultatu 74:93 (17:19, 19:27, 18:31, 20:16).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Realiai labai skaudžiai žiūrisi tokios rungtynes ir sunku iki galo žiūrėt. Bet džiaugsme ir varge kartu, kad ir kaip sunku būtų, mums žiūrėt, žaidėjams žaisti. Kita savaite 110 proc. Lemiama mūsų šansams TOP 8. Manau ir komanda supranta. Kas neramina labiusiai , tai sakyčiau Ulanovo forma. Tai meta Step Back'us užtikrintai, tai dingsta kai komandai nesiseka. Kaip tik stūmk į priekį, tu galva šio ofiso!“, - rašė Arnoldas.


„Su tokiu žaidimu toli neisim. Kur ta agresija, kur kovingumas? Po Evanso traumos, degė akys, visi sužverėję.. o dabar... praeito sezono ritmu einam. Net norėjos išjungti televizorių. Bet kaip ir pergalingas rungtynes, taip ir pralaimimas.. palaikymas iki paskutinių sekundžių“, - piktinosi Liudas.

„Na reiktų gal kažkiek, bent jau, būti realistais. Dabar tas etapas, kad niekas lengvai nedalins pergalių. Ir reikia, netgi būtina laimėti prieš "savo lentynos" komandas. Šio vakaro mače, naivu buvo tikėtis pergalės. O apie finalunį ketvertą iš viso nesvaigti. Liko 8 mačai. Laimėti bent 5 yra būtina, norint išeiti į aštuntuką. Realu? Taip, nes turim "savos lentynos" komandų. Netgi laimėjus 5 dar nėra aišku kad pateksim. Aš visada buvau, esu ir būsiu už ŽALGIRĮ. Bet prie viso to esu realistas“, - teigė fanas Gintautas.

„Kai nuperki 1 normalų žaidėją ir galvoji, kad jis tave tems visą sezoną, be jokių traumų be nieko...“, - komentavo Nerijus.

„Po vieną nelaimėsi, nulis derinių, visas žaidimas individualūs prasiveržimai, rezltatyvių perdavimų santykis 26 prieš 11, pavertus taškais 52:22 ....va jums pralaimėjimas“, - rėžė Vardenis Pavardenis.

„Sunkiai šiandien, bet kitokiu rungtynių ir buvo sunku tikėtis. paskutines galimybės pasiruošti pilnai likusioms rungtynėms, nes sezona galim greit užbaigti“, - savo mintis išdėstė Rytis.

„Nu kita savaitė pati svarbiausia Žalgiriui šį sezoną, nereikia liūdėti, akivaizdu, kad bus sunku!! Nenukabinkime nosies, viskas bus gerai, su Žalgiriu iki mirties, tiesiog tokia atkarpa Žalgiriui, kai yra morališkai pavargę žaidėjai, mes taip mes dar jaučiame, tačiau kaip reikia jaustis komandai, patiems žaidėjams? Mes tikime Žalgiriu ir tikėsime toliau!! Kita savaitė praktiškai viską lemianti Žalgiriui, mirk arba gyvenk varžybos, kurias abi privalo žalgiris laimėti bet kokia kaina!!! Mes UŽ ŽALGIRĮ!!!“, - rašė Tautvydas.

„Paskutiniai pirkiniai (Tayloras ir Polonara) tai katastrofa, tikrai buvo galima nupirkti geresnius, jie abu net LKL nežaidžia gerai“, - piktinosi Dareius.


„Kam sunkus, kam ne. Tiesiog šias dvi savaites ispanų klubai neturėjo lygiaverčių varžovų. Liūdna“, - teigė fanas Sigitas.

„Kur dingo kovingumas? Kas atsitiko kapitonui?“, - komentavo Eleonora.

„Būkim biedni, bet teisingi - su tokiu žaidimu mes nesame verti top 8. Apie varžybas nekalbėsiu visi viską matėt patys“, - rėžė Vytautas.


„Liūdna kad taip apmaudžiai.. bet visko visiem būna“, - savo mintis išdėstė Rita.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: