K. Maksvytis Berlyne: „Susikaustymas trukdė puolime“ (VIDEO)

K. Maksvytis Berlyne: „Susikaustymas trukdė puolime“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ (14/13) dvigubą Eurolygos savaitę pradėjo pergale Berlyne. Kazio Maksvyčio auklėtiniai išvykoje rezultatu 66:63 (15:14, 18:13, 11:18, 22:18) palaužė ALBA (7/20) krepšininkus.



Po rungtynių „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pasidžiaugė naujokų pasirodymais.

„Džiaugiuosi šia sunkiai iškovota pergale. Kaip kalbėjome prieš rungtynes, vertiname tai kaip vieną iš atkrintamųjų mačų. Patenkintas, kaip savo gynybos dėka jas kontroliavome. Kažkiek susikaustymas trukdė puolime, tas ypatingai matėsi pagal pramestas baudas. Tai būtų labai palengvinę mūsų puolimą, o ir tritaškius tik 3 pataikėme.

Bet džiaugiuosi, kad grąžinome savo seną veidą. Gynyboje truputį galima prisikabinti prie atšokusių kamuolių puolime, kurių varžovai paėmė 15. Visa kita buvo neblogai ir pasiimsime tą sunkią, gražią pergalę.


Tikiuosi, kad Polonara pasieks geriausią savo formą. Jis grįžta, o jo patirtis mums padeda, ypač svarbiausioje sezono atkarpoje.

Tayloras vis dar įeidinėja į ritmą. Gynėmės gerai, bet pradėjome strigti puolime. Pirmoje pusėje net priekaištavau jam, kad išsikeitus po du prieš du jis nusimetė kamuolį ir bandė žaisti per aukštaūgį. Antroje pusėje jis pradėjo pats daugiau žaisti, o jis tai ir turi. Jis greitas, ji sunku sustabdyti ir jo energija“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: