Eurolygos vadovas pasisakė apie Dubajaus ir Rusijos komandas

Eurolygos vadovas pasisakė apie Dubajaus ir Rusijos komandas

Eurolygos generalinis direktorius Marshallas Glickmanas davė interviu Izraelio spaudai bei pasidalijo mintimis apie galimą Dubajaus, Paryžiaus ir Londono komandų prijungimą prie turnyro.



„Kitą sezoną Eurolygoje komandos iš Dubajaus neturėsime. Mes su Dubajaus komandos vadovais kalbamės jau dvejus metus ir mus tai domina. Tačiau yra įvairių kliūčių. Jeigu sugebėsime tai padaryti, viską įvykdysime atlikę apgalvotus žingsnius ir planavimą.

Jeigu į ar iš Tel Avivo skrendama keturias valandas, tai iš Dubajaus tektų skristi septynias. Tai nėra paprasta. Ten yra auganti rinka, ten yra pinigų, ten pastatyta didžiulė arena, bet nėra jokios istorijos, tradicijų, lygos ar dar net komandos. Mums reikia pažiūrėti, kaip krepšinis ten vystysis.

Kalbant apie rusų komandas. Tai jie nesugrįš tol, kol nesibaigs karas. Laikysimės olimpinio komiteto ir kitų organizacijų sprendimų, tada mes atitinkamai reaguosime.


Tikiuosi, kad ateityje turėsime komandas iš Londono ir Paryžiaus. Atlikome tyrimus ir pamatėme, kad galime padidinti rinkas Anglijoje, Prancūzijoje bei Vokietijoje“, - sakė M. Glickmanas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: