K. Maksvytis: apie dvikovą su „Olympiacos“ ir jų lyderius (VIDEO)

K. Maksvytis: apie dvikovą su „Olympiacos“ ir jų lyderius (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį Eurolygos 29-ame ture namuose priims lyderę Pirėjo „Olympiakos“ ekipą.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis atskleidė, kad dar nežino, ar šioje dvikovoje dalyvauti galės įžaidėjas Isaiah Tayloras.

„Laukia labai stiprus varžovas, Eurolygos lyderis. Panašiai kalbėjome ir prieš pirmas rungtynes, kad tai, mano nuomone, yra geriausią krepšinį žaidžianti komanda. Labai daug automatizmo, susižaidę tiek puolime, tiek gynyboje.

Puolime labai gerai juda kamuolys, išnaudojamos geriausios savybės. Gynyboje jie jaučia vienas kitą, ateina į pagalbas. Bus nelengvas iššūkis, bet kito kelio neturime. Jeigu galvojame apie atkrintamąsias, reikia bandyti paimti tašką.


Tayloro situacija kol kas yra neaiški. Šiandien dar pasakyti negaliu. Bandysime jį treniruotėje, o daugiau paaiškės turbūt rytoj ryte.

Komandos reakcija po pralaimėjimo LKL? Visi esame nusivylę. Nesinori teisintis dėl krūvio ar panašiai, bet 100 procentų nebuvome visi rungtynėse. Turėjome laiko pasitreniruoti, pasiruošti naujai kovai. Tad sieksime sužaisti geriau.

Walkupas tlieka daug darbo, kamšo komandos draugų klaidas, puolime gerai skirsto kamuolius, kontroliuoja tempą, jis vienas iš elitinių Eurolygos žaidėjų“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: