K. Maksvytis: „Galvoju, kad turime gerus šansus patekti į atkrintamąsias“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Galvoju, kad turime gerus šansus patekti į atkrintamąsias“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (17/15) komandos krepšininkai dvigubą Eurolygos savaitę užbaigė iškovodami antrą svarbią pergalę iš eilės. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 95:74 (21:16, 31:24, 22:15, 21:19) įveikė Valensijos „Basket“ (14/18) komandą.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis išskyrė sirgalių svarbą.

„Sveikinimai komandai ir mūsų gerbėjams su gera pergale. Nusipelnėme pergalės, kontroliavome rungtynes nuo jų pradžios ir pabaigos. Mes vis dar kovojome dėl atkrintamųjų, galvoju, kad turime gerus šansus į ten patekti.

Dėl Lukošiūno, tai dviguba savaitė, reikėjo energijos, lengvesnių taškų. Prieš rungtynes turėjome tokį atsarginį planą, kad galbūt pajungti tuos žaidėjus, kurie yra šviežesni ir Karolis gana neblogai atrodė treniruotėse. Davėme jam šansą ir juo jis pasinaudojo.


Komplimentai fanams, nes yra malonu čia žaisti. Kai yra toks palaikymas, kai yra tokia energija. Tai sunku nupasakoti. Kai įeini į areną, klausimų, kuri komanda laimės, lieka mažiau. Tai jaučiasi tiesiog ore. Dabar belieka padaryti viską, kas nuo mūsų priklauso. Reikia galvoti apie sekančias rungtynes ir bandyti iškovoti pergalę“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: