Iš naujo paskaičiuota, kokie „Žalgirio“ šansai patekti į Eurolygos atkrintamąsias

Iš naujo paskaičiuota, kokie „Žalgirio“ šansai patekti į Eurolygos atkrintamąsias

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sėkmingai rungtyniauja šį sezoną ir yra arti Eurolygos atkrintamųjų. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Eurolygoje iškovojo 18 pergalių, patyrė 15 pralaimėjimų bei rikiuojasi devintoje vietoje.



„Žalgiriui“ liko sužaisti vienerias rungtynes, o Ispanijos spauda vėl paskaičiavo, kokie šansai žalgiriečiams patekti tolyn.

„Žalgiriui“ patekti į atkrintamąsias reikia 19 pergalių. Atnaujintoje prognozėje duodama 49 proc., kad „Žalgirio“ ekipai tai pavyks padaryti.

Ispanai spėja, kad „Žalgiris“ nugalės paskutiniame ture Miuncheno „Bayern“ krepšininkus.


Po 33 turo ispanai prognozuoja, kad atkrintamosiose žais Pirėjo „Olympiacos“, Madrido „Real“, „Barcelona“, Stambulo „Fenerbahče“, „Monaco“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Partizan“. Dėl paskutinės vietos kovos „Žalgiris“ bei Vitorijos „Baskonia“.

***

Taip pat paaiškėjo, jog „Žalgiris“ bet kokiu atveju žemiau devintosios vietos nebenukris.

„Žalgiriui“ kitos savaitės rungtynes su Miuncheno „Bayern“ gali būti tik formalumas. Žalgiriečiai jau iki šių rungtynių veikiausiai žinos, ar pergalė gali lemti patekimą.

Balandžio 13 d. vyks Pirėjo „Olympiacos“ mačas su Vitorijos „Baskonia“, o Belgrade „Crvena Zvezda“ susikaus su Stambulo „Fenerbahce“.

„Žalgiriui“ reikia laukti arba „Baskonia“, arba „Fenerbahce“ klubo nesėkmės. Tokiu atveju žalgriečiai patys spręstų savo atkrintamųjų likimą Miunchene.

Visi kiti scenarijai „Žalgiriui“ yra netinkami.

Turnyrinė lentelė po 33 turo:

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: