V. Čeponis ir J. Lekšas pateikė „Barcelona“ ir „Žalgirio“ mačo prognozes (VIDEO)

V. Čeponis ir J. Lekšas pateikė „Barcelona“ ir „Žalgirio“ mačo prognozes (VIDEO)

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pradėjo Eurolygos ketvirtfinalio kovas, o penktadienį įvyks antrosios serijos rungtynės. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susikaus su „Barcelona“ žaidėjais.



Pirmajame serijos mačą žalgiriečiai 69:91 nusileido Šarūno Jasikevičiaus treniruojamai komandai.

Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Youtube“ dalijasi savo įžvalgomis apie artimiausias Eurolygos rungtynes.

Pasak V. Čeponio, „Barcelona“ ir vėl nugalės žalgiriečius.

Tiesa, jis mano, kad „Barcelona“ serijos prieš „Žalgirį“ sausai nelaimės.



„Laukiamiausia Eurolygos sezono stadija pagaliau čia ir, be abejo, visa širdimi sirgsime už Kauno Žalgirio pergalę Barselonoje prieš dėdę Šarūną. Ne mažiau įdomūs bus ir kiti Eurolygos ketvirtfinaliai ir pirmadienio mūšis Vilniuje tarp Ryto ir Wolves. Mano šių mačų prognozes žiūrėkite dabar“, - rašė V. Čeponis.

Tuo metu žurnalistas ir komentatorius Jonas Lekšas dalijasi savo įžvalgomis apie artimiausias Eurolygos rungtynes.

Jis spėja, kad „Žalgiris“ Barselonoje patirs abu pralaimėjimus.


„Grįžtu iš atostogų ir iškart neriu į smagiausią metų laiką – Ponios ir Ponai, Eurolygos atkrintamosios atkeliauja į Jūsų namus. Šią savaitę apžvelgiu pirmuosius Eurolygos ketvirtfinalio susitikimus, o taip pat laukiu gegužės starto – vietiniame fronte įvyks kova dėl sostinės. Įsijunkite ir pažiūrėkite, ką prognozuoju visoms šioms rungtynėms“, - rašė J. Lekšas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: