J.C. Navarro atskleidė, kad nori ir toliau matyti Š. Jasikevičių Barselonoje

J.C. Navarro atskleidė, kad nori ir toliau matyti Š. Jasikevičių Barselonoje

Barcelona nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ekipa iškovojo Ispanijos čempionato titulą. Ji trečiose finalo serijos rungtynėse 93:82 (20:21, 18:20, 29:25, 26:16) įveikė Madrido „Real“ ir laimėjo serija 3-0.



Po finalo „Barcelonos“ direktorius Juanas Carlosas Navarro papasakojo apie Šaro ateitį komandoje.

Jis patvirtino, kad organizacija nori išlaikyti Š. Jasikevičių vyriausiojo trenerio pozicijoje.

„Jasikevičiaus kontraktas baigėsi su lyg sezono pabaiga, bet mes norime, kad jis toliau būtų mūsų treneriu. Dabar reikia atlikti keletą darbų, sutvarkyti savo projektą, kad jis būtų tinkamas, o aš įsitikinęs, kad jis toks ir bus. Jis puikiai supranta, koks klubas esame.


Kaip visi žino, bus apkarpytos visos sporto sekcijos, o mes pabandysime sukurti geriausią komandą kaip tik įmanoma. Ir mums pavyks. Kitais metais mes grįšime, nėra abejonių.  Esu labai laimingas dėl to, kaip baigėme sezoną, o dabar jau prasideda nauji darbai“, - kalbėjo buvęs krepšininkas.

Kiek anksčiau „Mundo Deportivo“ pranešė, kad Šaras išreiškė norą toliau treniruoti „Barcelona“ komandą bei yra pasirengęs priimti ir gerokai mažesnio kontrakto pasiūlymą.

„Žinant dabartinę klubo situaciją, jeigu reikėtų, būčiau pasiruošęs pasilikti 10 proc. atlyginimo“, – Šarą cituoja „Mundo Deportivo“.

Kitą sezoną „Barcelona“ nuo savo 44 mln. eurų per šį sezoną kitam sezonui planuoja net 10 mln. eurų mažesnį biudžetą.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: