Nuožmiausios visų laikų NBA muštynės (Video)



Krepšinio aikštėje emocijos kartais ima lietis per kraštus ir vyrai ima aiškintis santykius kibdami vienas kitam į atlapus. Nesn.com pateikia įspūdingiausių tokių kovų NBA lygoje dešimtuką. Čia pateko ir tokios žvaigždės kaip Larry Birdas, Karlas Malone, Charlesas Barkley, Shaquille‘as O’Nealas ir kiti.



1. „Indiana Pacers“ – „Detroit Pistons“.Tikriausiai įspūdingiausios ir nuožmiausios muštynės NBA istorijoje. Herojus – Metta World Peace, tuomet dar žinomas tikruoju Rono Artesto vardu. Įdomu, kad kumščiais mojuota ne tik aikštėje, bet ir žiūrovų tribūnoje.



2. Larry Birdas – Dr. J Legendinė dvikova tarp dviejų geriausiųjų. Nepasikuklino nuo suolo prisidėti ir atsarginiai žaidėjai.



3. Charlesas Barkley – Shaquille‘as O’Nealas Titanų dvikova. Šiuo metu NBA analitikai ne visada aikštėje valdė emocijas.



4. Bill Laimbeeras – Charlesas Barkley. Ne klasikinė dvikova, tačiau visi prisimena apsikumščiavusius Ch. Barkley ir B. Laimbeerą.



5. „Denver Nuggets“ – „New York Knicks“ J.R. Smith – Marty Collinsas. Panašu į mokyklos laikų muštynes uždarame kieme. Visur kūnai ir kumščių smūgiai.




6. Alonzo Mourningas – Larry Johnsonas. 1998 metų atkrintamųjų varžybų Rytų konferencijos ketvirtfinalis. Atmosfera daugiau nei įkaitusi.



7. Isiah Thomas – Billas Cartwrightas. Šios muštynės daugiau buvo stumtelėjimai, nes abiejų krepšininkų ūgio skirtumas – itin ryškus.



8. Dennisas Rodmanas – Karlas Malone'as.Dviejų žaidėjų neapykanta vienas kitam




alt





Alfa.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: