Kas gali įveikti L. Jamesą žaidžiant „vienas prieš vieną“?



LeBronas Jamesas žaisdamas vienas prieš vieną įveiktų didžiąją dalį NBA krepšininkų – daugelis 203 cm ūgio 113 kg svorio lygos žvaigždei nusileistų dešimt kartų iš dešimt. Tačiau ne visi. Kai kuries pavyktų įveikti „Cleveland Cavaliers“ puolėją bent kelis kartus iš dešimt. „Rant Sports“ pristatų jų sąrašą.



Kobe Bryantas



„Black Mamba“ pravardę turinti „Los Angeles Lakers“ žvaigždė – vienas rezultatyviausių žaidėjų lygoje ir vis dar turi fizinių galimybių grumtis su bet kuo. K. Bryantas sakė, kad galėtų įveikti L. Jamesą dėl pastarojo nesavanaudiško žaidimo stiliaus. Kiek sumokėtumėt, kad pamatytumėt jų dvikovą?



Kevinas Durantas



NBA vispavertiškiausias atakuojantis krepšininkas. Tai reiškia, kad kovojant su L. Jamesu jis panaudotų daugybę būdų, kad būtų efektyvus. Jis ne toks atletiškas kaip LeBronas, tačiau aukštesnis ir geriau pataiko iš toli.



Dirkas Nowitzkis




Vokiečių vunderkindas sugadino L. Jamesui pirmąjį sezoną su „Heat“ laimėdamas NBA titulą ir finalo MVP apdovanojimą. Jo legendinis metimas sukantis ir atšokant viena koja – neuždengiamas. O ką jau kalbėti apie Dirko pataikymą iš bet kurios aikštės vietos.



Carmelo Anthony

 

Atėjo į NBA tuo pat metu kaip ir L. Jamesas ir slepiasi jo šešėlyje. Melo gali pataikyti iš bet kurio aikštės taško. Skirtingai nei K. Durantas, C. Anthony gali veržtis ir pelnyti taškus iš po krepšio.




Russellas Westbrookas



Atletiškas jaunuolis. Nusileidžia L. Jamesui ūgiu, tačiau turi fenomenalų šuolį ir žaibišką pirmąjį žingsnį. Tai jam leidžia įveikti daug aukštesnius ir stipresnius varžovus.



Dwyane‘as Wade‘as




Turi būti šiame sąraše. Tikrai imtųsi užduoties įveikti L. Jamesą, kad įrodytų vis dar esąs Alfa Patinas Majamio ekipos bandoje.



Jamesas Hardenas



Turi savo komandą ir žino, kad atakoje yra pirmasis variantas. Tai jam leido atskleisti savo visus talentus. Puikus taiklumas ir kamuolio varymo technika. Kairiarankis nusileidžia ūgiu, tačiau turi greitų kojų ir apgaulingo šuolio pranašumą.




Monta Ellisas



Niekuomet nežaidė geroje komandoje. Tai nė kiek nesumenkina fakto, kad jis yra vienas geriausių atakuojančių žaidėjų lygoje. Jei „sprogsta“, sunku sustabdyti.



Chrisas Paulas




Vienas kiečiausių žaidėjų NBA – gali nulemti rungtynių baigti ir drąsiai, sėkmingai imasi šios užduoties. Puikus aikštės matymas ir greitis pavertė jį varžovų košmaru situacijose vienas prieš vieną.



Stephenas Curry



Dar vienas tų vyrukų, galinčių taikliai „šaudyti“ iš bet kur. Pataiko tritaškius dėl smagumo, greitas varant kamuolį. Puikiai moka suktis po krepšiu – gynėjai dažniausiai lieka it musę kandę.




Dwightas Howardas



Tikriausiai vienintelis žaidėjas sąraše, stipresnis nei LeBronas. Turi ūgio pranašumą ir po krepšiu būtų akiviazdžiai pranašesnis. Pridėkime ir D. Howardo gynybos sugebėjimus ir L. Jamesui būtų tikrai riesta.



Jamalas Crawfordas




Taškų gaminimo mašina. Pripažintas geriausiu šeštuoju metų žaidėjų, nes per gana ribotą laiką pakilęs nuo suolo pelno neįprastai daug taškų. Tiesa, komandai tai ne visuomet garantuoja pergalę.



Kevinas Love'as



Truputį aukštesnis nei LeBronas, elitinis kovotojas dėl atšokusių kamuolių ir gali pataikyti stovėdamas gerokai už trijų taškų linijos. Puikiai „išgliaudo“ kamuolius iš varžovų rankų, greitas perimti ir nubausti lengvais taškais atakoje.




Deronas Williamsas



Žaidžia nesavanaudišką krepšinį. Užaugo kieme mėtydamas iš sunkiausių padėčių ir tai yra jo didžiausias pranašumas. Greitas prasiveržti prie krepšio, o jei dar pridės taiklius metimus iš vidutinės distancijos, taps nepaprastai pavojingas.



Blake‘as Griffinas




Toks pat atletiškas kaip ir L. Jamesas. Tikriausiai nė viena Top‘ų dešimtukas ar penketukas neišsiverčia bet B. Griffino dėjimų į krepšį iš viršaus. Jo atletizmas suteikia jam didelį pranašumą žaidžiant vienas prieš vieną.



Paulas George‘as



Greičiausiai tobulėjanti NBA žvaigždė gali susitvarkyti su LeBronu paprastose rungtynėse, taigi ir vienas prieš vieną nebūtų naujiena.




Derrickas Rose‘as



Jei būtų 100 proc. sveikas ir pagerintų savo šuolį metant, problemų su L. Jamesu neturėtų.



Kyrie Irvingas


 

Daugelis sakė, kad vieną dieną jie galėtų būti komandos draugai. Ir ta diena atėjo. K. Irvingui neteks stoti prieš L. Jamesą, tačiau jei ir prireiktų, jis turi visą reikalingą judesių arsenalą, kad garbingai sukovotų „vienas prieš vieną“ su Karaliumi Jamesu.



alt







Balsas.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: