Ką vasarą veikia garsūs Lietuvos krepšininkai?

alt



Kol Lietuvos rinktinės kandidatai pluša Palangoje, ką tuo metu veikia kiti žymūs Lietuvos krepšininkai? Kas lepinasi kurortuose, kas laisvą laiką leidžia su šeima, o kam geriausias poilsis – žvejyba? Šiuos ir kitus klausimus atsakysime jau netrukus.



A. Jomantas atostogauja pajūryje

Pasvalio „Pieno žvaigždžių" komandoje praeitą sezoną ne vieną pergalę vien savomis rankomis išplėšęs Artūras Jomantas vasarą pailsėti nusprendė įprastai – prie jūros. 29 metų puolėjas siunčia jums „asmenukę" tiesiai iš paplūdimio:



alt

M. Runkauskas ilsisi su šeima

Klaipėdos „Neptūno" senbuvis ir triskart Lietuvos krepšinio lygos (LKL) snaiperis poilsio dienas skiria savo šeimai. Kartu su savo žmona Kristina ir sūnumi Gediminu klaipėdietis laiką leidžia gamtoje, žaidimų aikštelėse, važinėdamas dviračiais ar prie jūros. 28 metų atletas neslepia, jog šeima – svarbiausias dalykas jo gyvenime.

alt

Aistra – žvejyba

Vis dėlto, didžiausia Mariaus Runkausko aistra – žvejyba. Nors pats krepšininkas žuvies valgyti nelabai mėgsta, tačiau kartu su draugais nemažai laiko praleidžia būtent prie vandens telkinių. Pagavęs didelę žuvį jis ją įprastai nufotografuoja ir... paleidžia.

Štai vienu tokiu laimikiu „Neptūno" gynėjas pasidalino savo socialinio tinklo „Facebook" paskyroje:


alt

Anksčiau M. Runkausko palydovu žvejyboje būdavo Liublianos „Union Olimpija" gretose praeitą sezoną praleidęs lietuvis Deividas Gailius. Internete galime išvysti ir jį, besipuikuojantį savo pagauta žuvimi:

alt


Pomėgiu žvejoti garsėja ir Kauno „Žalgirio" vidurio puolėjas Robertas Javtokas. Nedidelėje valtelėje dienas leisti mėgstantis 34 metų veteranas aistrą žuvims išreiškė netgi savo tatuiruote. Šiaulietį puošia gana didelis, ranka žemyn nusirangęs rykliukas:

alt

Š. Jasikevičius nesiilsi net vasarą


Kol dauguma krepšininkų ilsisi nuo krepšinio, tuo metu Šarūnas Jasikevičius nuo savo mėgstamiausio sporto nenutolsta niekada. 38 metų kaunietis aktyviai stebi įvairius pasaulyje vykstančius čempionatus bei seka kiekvieną per pasaulį nuvilnijantį gandą.

Štai po skandalingos Turkijos lygos finalo serijos veteranas savo „Twitter" paskyroje pašiepė paskutinėse rungtynėse žaisti atsisakiusį Stambulo „Galatasaray" klubą: „Mes prisiminsime „Galatasaray" kaip komandą, kuri neturėjo kiaušinių užbaigti finalo serijos."

Šią vasarą Kauno „Žalgirio" atakų organizatorius taip pat svarsto, ar dar ne laikas baigti savo profesionalaus krepšininko karjerą. Žalgirietis savo sprendimą planuoja pranešti jau artimiausiomis savaitėmis.


alt

Dvidešimtmečių rinktinės žaidėjai spėja pasimėgauti ir Kretos paplūdimiais

Graikijos vykstančiame Europos jaunių iki 20 metų čempionate varžosi ir Lietuvos rinktinė. Tokių žvaigždžių kaip „Žalgirio" žaidėjai Tomas Dimša ir Donatas Tarolis, „Pieno žvaigždžių" narys Augustinas Jankaitis ar Ispanijoje rungtyniaujantis Marius Grigonis vedami dvidešimtmečiai neslepia ambicijų kautis netgi dėl aukso medalių.


Tačiau laisvą dieną gavę jaunuoliai randa laiko pasidžiaugti ir įspūdingais Kretos salos paplūdimiais. Štai tokia sumaketuota nuotrauka „Facebook" paskyroje dalinosi T. Dimša:

alt

Štai taip vasara įtraukia garsius Lietuvos atletus. Laukite ir daugiau laisvalaikiu besimėgaujančių krepšininkų istorijų.



alt





BasketZone.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: