„Lakers“ žvaigždė A. Davisas parduoda savo ištaigingus rūmus Los Andželo priemiestyje (VIDEO)

Neseniai rašėme, kad dauguma NBA lygos klubų vadovų įsitikinę, kad "Lakers" žvaigždė Anthony Davisas liks Los Andželo komandoje po kontrakto pabaigos ateinančią vasarą, praneša JAV žiniasklaida.



Ekipos naujokas turi opciją sutarties pratęsimui 2020-2021 metų sezonui 28,7 mln. JAV dolerių sumai, tačiau neaišku, ar krepšininkas ja pasinaudos, ar nutars tarpsezonyje tapti laisvuoju agentu.

Tačiau penktadienį pranešta, kad A.Davisas parduoda savo prabangius rūmus Los Andželo priemiestyje Vestleike ir ją yra įvertinęs net 7,995 mln. JAV dolerių.

1 469 kvadratinių metrų sodyboje, įrengtoje 1996 metais bei neseniai atrestauruotoje, yra penki miegamieji, krepšinio salė, baseinas su kalneliais ir keturi garažai.


Prieš varžybų sustabdymą dėl koronaviruso pandemijos "Lakers" krepšininkai su 49 pergalėmis ir 14 pralaimėjimų pirmavo Vakarų konferencijoje.

Vasarą iš Naujojo Orleano "Pelicans" ekipos persikėlęs A.Davisas netruko tapti vienu "Lakers" lyderių.

Šiame NBA lygos sezone 27 metų 208 cm ūgio puolėjas vidutiniškai per 34 minutes rinko 26,7 taško, atkovojo 9,4 bei perėmė 1,5 kamuolio, atliko 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo 2,4 metimo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: