Lietuvos rinktinės krepšininkai prieš komentatorius: M. Kalniečio ir M. Blaževičiaus atsakas kritikams (VIDEO)

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovykla artėja į pabaigą. Žaidėjai jau išvyko iš Palangos, kur dirbo individualiai bei pratinosi prie vyriausiojo rinktinės trenerio Dariaus Maskoliūno sistemų, ir dabar Estijos sostinėje Taline ruošiasi kontrolinėms rungtynėms su Estijos ir Latvijos nacionalinėmis komandomis.



Laisvu nuo treniruočių metu rinktinės krepšininkai ne tik žaidė futbolą, filmavosi reklaminiuose klipuose, tačiau dalyvavo ir pramoginio turinio rėmėjų filmavimuose. Vienas jų – pagrindinio rinktinės rėmėjo „Betsafe“ iššūkis „Pikti komentarai“, kuriame pasiryžo dalyvauti Mantas Kalnietis, Marekas Blaževičius, Artūras Gudaitis ir Marius Grigonis.

Pirmoje „Pikti komentarai“ iššūkio dalyje prieš operatorių kameras sėdo rinktinės kapitonas Mantas Kalnietis ir naujokas Marekas Blaževičius. Skaitydami komentarus, žaidėjai ne kartą prapliupo kvatoti, tačiau kartu nevengė ir griežtai atsakyti į link jų mestą kritiką.

Iššūkio metu buvo galima išgirsti ne tik jau legendinėmis pravardėmis tapusius „Klaidietis“ ir „Košmarekas“, bet ir piktų asmeninių įžeidimų, kuriuos krepšininkai priėmė šaltai.


„Nu, dziadai, bet tu žiūri mano varžybas vis tiek“, – perskaitęs eilinį internauto įžeidimą atsakė M. Blaževičius.

Štai rinktinės kapitonas M. Kalnietis atrado ir tokį komentarą, į kurį atsakyti ar paneigti niekaip nesugebėjo, tad turėjo pripažinti komentatoriaus tiesą: „Va su šitu komentaru aš visiškai sutinku. Jis visiškai nepiktas ir negėdingas“, – perskaitęs palyginimą su Stephenu Curry ir Chrisu Paulu su šypsena teigė Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“ komandos gynėjas.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: