Ispanai prisiminė legendinį Šaro moralą apie vaikus: „Reikia, kad tokių žmonių pasaulyje būtų daugiau“ (VIDEO)

Liepos pradžioje Šarūnas Jasikevičius paliko Kauno „Žalgirio“ klubą ir tapo „Barcelonos“ krepšininkų vyriausiuoju treneriu.



Ispanų spauda kviečia prisiminti Šaro moralą žurnalistui apie vaikus, kurį peržiūrėjo rekordinis skaičius žmonių.

„Jasikevičiaus virusinis atsakas žurnalistui apie gyvenimo pamoką. Strategas gynė savo žaidėją, kuris išvyko pas žmoną, nes jam gimė vaikas“, - rašo AS.

Tuo tarpu žurnalistas Xavi de Santiago teigė, kad Šaras yra pavyzdys visiems.

„Šiame pasaulyje reikia daugiau tokių žmonių, kaip Jasikevičius“, - rašė jis.





Primename, kad jautrus ir atviras sportininko atsakymas apie vaikus ir šeimos vertybes atkreipė ne tik krepšinį dievinančių lietuvių, bet ir užsienio žiniasklaidos dėmesį, pačius sportininkus ar kitas įžymybes.

Vaizdo įrašą peržiūrėjo jau beveik 9 mln. kartų, kuris išverstas mažiausiai į 10 užsienio kalbų.

Š. Jasikevičiaus kalba gyrė ir daugelis krepšininkų: nuo Tyrese'o Rice'o, Joe Ingleso, Sergio Rodriguezo, Bobby Dixono iki Kristapo Porzingio ar Pau Gasolio.


Dėmesį atkreipė ir futbolininkai - „Barcelona“ žvaigždė Andresas Iniesta, „Atletic Madrid“ saugas Gabi bei daugelis kitų.

Š. Jasikevičiaus kalbą peržiūrėjo garsi „Playboy" modelis Lauren Li bei porno žvaigždė Mia Khalifa. Neabejinga liko ir gražuolė Jordan Craig, kuri yr garsi JAV modelis.

Kauno „Žalgirio" stratego mintis citavo ispanai, graikai, vokiečiai, turkai, prancūzai, italai bei amerikiečiai, jo emocingas interviu žaibiškai išplito ir didžiuosiuose JAV interneto portaluose „New York Times", „Washington Post" bei „USA Today".

Įdomu tai, kad ši naujiena jau pasiekė ir Okeanijos žemyną. Apie Š.Jasikevičiaus kalbą parašė Australijos naujienų portalas „News.com.au" bei Naujosios Zelandijos spauda.

Taip pat tūkstančiai žmonių apie tai diskutavo populiariame diskusijų tinklalapyje „Reddit".





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: