L. Kleiza dar kartą patvirtino, kad jis skandavo necenzūrinę skanduotę „Žalia ku***“ (Skanduotės VIDEO)



2015-aisiais krepšininko karjerą baigęs Linas Kleiza po kelių metų tapo Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubo sporto direktoriumi. Tačiau po trejų metų L. Kleiza nutarė pasitraukti iš šių pareigų.

L. Kleiza teigė nematąs tikslo likti savo pareigose ir tvirtino, kad klubo direktorius Rolandas Jarutis švaisto „Ryto" lėšas, dalį jų už paslaugas skirdamas savo paties vadovaujamai agentūrai.

Tai jis atskleidė duodamas interviu 15min.lt portalui, kuriame taip pat patvirtino, kad 2019 metais po Karaliaus Mindaugo taurės triumfo, jis skandavo „Žalgirio“ organizaciją įžeidžiančią skanduotę, tačiau dėl to savęs negriaužia, nors ir pasimokė iš klaidos.

Kad tikrai jis skandavo šią skanduotę, vyriškis patvirtino ir 2020 metų rugsėjo mėnesį, kuomet dalyvavo laidoje „Nepatogūs klausimai su Radistais".

Primename, kad po „Ryto“ pergalės prieš „Žalgirį“ KMT finale, socialiniuose tinkluose buvo išplitę vaizdo įrašai, kuriuose L.Kleiza užfiksuotas triumfuojantis ant vieno Vilniaus naktinio klubo baro ir, kaip įtariama, skanduojantis „Žalgirio“ organizaciją įžeidžiančią skanduotę „Žalia Kur**“.









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: