J. Valančiūnas apie permainas „Žalgiryje“: „Tai mylima komanda“

FIBA nuotr.

Per plauką nuo NBA atkrintamųjų varžybų likęs Memfio „Grizzlies“ aukštaūgis Jonas Valančiūnas šiuo metu atostogauja Lietuvoje.



Įprastai J. Valančiūnas po NBA sezono parskrisdavo dar pavasarį ir apsilankydavo Kauno „Žalgirio“ arenoje, bet šįkart tam sutrukdė koronavirusas.

Krepšininkas nusprendė „15min.lt“ žurnalistui Kęstui Rimkui pasisakyti, ką mano apie kone per pusę atsinaujinusią „Žalgirio“ sudėtį ir naują trenerių štabą.

Pasak JV, svarbiausia, jog LKL čempionai išsaugovojo žaidėjų branduolį, o naujasis treneris ateina su dideliomis ambicijomis bei noru įrodyti, kad gali sėkmingai dirbti Eurolygoje.


„Kai pasižiūri į sudėtį, atėjusius žaidėjus, kur jie žaidė anksčiau, atrodo, kad vėl bus pajėgi komanda. Bet žiūrėsime, kaip jie atrodys aikštėje. Aš linkiu „Žalgiriui“ sėkmės, nes tai mylima komanda“, - „15min.lt pasakojo J. Valančiūnas.

Primename, kad J. Valančiūnas nežino ar dalyvaus olimpiniame atrankos turnyre. Apie tai skaitykite čia.

Lietuvis šį sezoną NBA vidutiniškai per 26 minutes pelnė po 15 taškų, atkovojo po 11,4 kamuolio bei atliko po 1,9 rezultatyvaus perdavimo. Jis demonstravo geriausią atkovotų kamuolių vidurkį savo karjeroje.

NBA Orlando burbule krepšininkas vidutiniškai pelnė po 16 taškų ir rinko po 12,1 kamuolio po krepšiu.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: