Th. Walkupo širdį užkariavo žinoma muzikos atlikėja? (FOTO)

Kauno „Žalgirio“ ekipos gynėjas Thomas Walkupas Lietuvoje rungtyniauja jau trečiąjį sezoną, o per tą laiką spėjo ne tik tapti kauniečių fanų numylėtiniu, bet ir susirasti antrąją pusę.



lrytas.lt praneša, kad pramogų pasaulio užkulisiuose jau kuris laikas kalbama, kad 27–erių T. Walkupas su daininke Gabrielė Rutkauskienė-Vasha sieja romantiški jausmai.

Pasak lrytas.lt portalo, jie ne kartą buvo pastebėti laiką leidžiantys drauge.

Šios informacijos atlikėja nei patvirtino, nei paneigė.


Primename, kad pirmoji 25 metų Vashos santuoka buvo su kitu krepšininku - Ronaldu Rutkausku. Tiesa, pora po metų pasuko skirtingais keliais.

Daininkė socialiniame tinkle nuolat talpina gundančias nuotraukas, o jos profilį seka daugiau nei 36 tūkst. gerbėjų.

View this post on Instagram

Happy Halloween ♥️♠️♣️ #helloween

A post shared by Gabrielė GR (@vasha_gr) on





View this post on Instagram

Šiuo metu savo gyvenime jaučiu perversmą. Kuris įsisiūbuoja po truputį. Aš nesistengiu būti tobula, nes tobulų tiesiog nėra. Aš nustojau skūstis kokia aš esu nelaiminga ir kaip man viskas nesiseka ir manau to dėka jaučiu pokyčius gyvenime. Mane labai žavi laisvi žmonės. Turiu kelis autoritetus, tačiau niekada nekopijuoju ir nekritikuoju kai matau, kad jie galbūt klysta ar galbūt mano nuomonė šiek tiek skiriasi nuo jų. Aš niekada nenorėjau visiems patikti ir visada kartojau, kad esu savimi ir liksiu savimi kas benutiktų. Šiuo metu jaučiu, kad pagaliau sugebėjau atsirinkti gyvenime tik tikrus, gerus žmones su kuriais aš dalinuosi kasdienybe ir kurių dėka aš tobulėju. Beja, prieš pusmetį pažinau Darių @darius_gedvila kuris mane įamžino šioje netobulai tobuloje fotosesijoje. Labai nuoširdžiai galiu Jums Jį rekomenduoti ne tik kaip gerą žmogų kurį pažinsite, bet ir kaip puikų menininką kuris tikrai tiki tuo ką daro 🖤 Ačiū tiems, kas mane palaikot ir suprantat. Taip pat ačiū tiems, kas manęs nemėgstat ir mane kritikuojat. Visiems juk nepatiksi. Bet žinot ką? Svarbiausia aš patinku sau. With love, G 🖤 #netobulumelaime#aciu#laisve

A post shared by Gabrielė GR (@vasha_gr) on









View this post on Instagram

Gimtadienių maratonas 🔥 #mamytesgimtadienis

A post shared by Gabrielė GR (@vasha_gr) on









Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: