Buvęs „Ryto“ treneris D. Adomaitis atskleidė krepšinio komandų konkurencijos užkulisius

Buvęs „Ryto“ treneris D. Adomaitis atskleidė krepšinio komandų konkurencijos užkulisius

Jau šį šeštadienį televizijos žiūrovus prie ekranų pakvies naujas, Lietuvoje kurtas projektas „Protas ir jėga“, kurį ves Rolandas Mackevičius ir Dalia Belickaitė. Dalyvių poros rungsis ne tik intelektinėje viktorinoje, bet ir fizinių gebėjimų reikalausiančiose rungtyse.



Jau pirmojoje laidoje įrodyti, kad pergalei būtinas ir protas, ir jėga mėgins ypač netikėtas bičiulių duetas. Operos solistas Merūnas Vitulskis atstovaus protą, o jėgos rungtyse dalyvaus krepšinio treneris Dainius Adomaitis. Jį laidos vedėjai Dalia Belickaitė ir Rolandas Mackevičius netruko patraukti per dantį – buvęs „Ryto“ treneris stos į kovą dėl buvusio konkurento prizų - „Žalgirio“ logotipais papuoštų paspirtukų.

Buvusi „Žalgiris TV“ laidų vedėja D. Belickaitė atskleidė, kad jiems nebuvo leidžiama dėvėti raudonų – „Ryto“ spalvos drabužių. Paklaustas, ar su tokiomis situacijomis teko susidurti ir istorinių „Žalgirio“ priešininkų komandoje, D. Adomaitis buvo atviras.

„Kai dirbau „Ryte“, gavome kuprines ir susidūrėme su problema – jų rankenos buvo aptrauktos žalia siūle. Jų naudoti negalėjome“, – atskleidė jis.


Kol Dainius Adomaitis vykdė sportines užduotis, jo porininkas Merūnas Vitulskis bandė savo jėgas itin skirtingas temas – nuo pop pasaulio iki istorijos ar geografijos – apimančioje viktorinoje.

Šeštadienį 19.30 val. BTV televizijos žiūrovai išvys Lietuvoje kurto projekto premjerą.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: