„Green White Boys“: „Sutinkame, kad negali būti mėtomi daiktai ar liejami skysčiai“

„Green White Boys“: „Sutinkame, kad negali būti mėtomi daiktai ar liejami skysčiai“

LKL nuotr.

„Betsafe-LKL“ finalo serijos starte Vilniaus „Rytas“ per papildomas penkias minutes parbloškė principinius varžovus ir perėmė namų aikštės pranašumą.



Giedriaus Žibėno auklėtiniai išvykoje po pratęsimo 89:88 (19:17, 24:29, 11:20, 23:21, 12:11) pranoko Kauno „Žalgirį“ ir serijoje išsiveržė į priekį 1-0.

Po mačo savo mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:


„LKL finalus pradedame pralaimėjimu, tačiau serija dar tik prasideda ir tinkamiausia kiekvieno „Žalgirio“ sirgaliaus reakcija yra dabar susisiekti su mumis ir užsiregistruoti kelionei į Vilnių. Ten privalome lyginti rezultatą!

Dabar apie viską nuo pradžių.

Vakar diena prasidėjo nuo B Tribūnos akibrokšto. Varžovų klubo sirgaliai viešai apkaltino mus lipdukų, vaizduojančių juos su sovietine simbolika, gamyba bei platinimu.

Pareiškiame, kad GWB nei kaip grupuotė, nei pavieniai mūsų asmenys su tuo neturi nieko bendro, o toks viešas mūsų apkaltinimas tik parodo, kad esate šiukšlės.

Vis tik atkreipti dėmesį į vieną dalyką vertėtų. B Tribūnos pagrindinis būgnininkas ir tuo pačiu vienas iš grupuotės lyderių yra rusas, kurio pažiūros klausimų tikrai kelia. Vieną iliustracijų pateiksime komentaruose.

Finalus pradėjome vėl užpildydami savo naująjį sektorių pilnai. Palaikymas tikrai buvo kokybiškas viso mačo metu. Puikiai atrodė ir vieningas dress kodas.

Aišku tobulėti yra kur ir norisi, kad prie tobulėjimo prisidėtų daugiau ir visa arena. Reguliaraus sezono metu mačuose su „Rytu“ buvo fiksuojami soldoutai, tad norisi tų žmonių paklausti, kur jie yra dabar, kai komandai jų reikia labiausiai.


Dar vienas momentas šiek tiek aptemdęs rungtynes buvo incidentas su paprastais „Ryto“ sirgaliais.

Jis prasidėjo tarp „Ryto“ gerbėjų, buvusių už atsarginių žaidėjų suolelio, ir paprastų „Žalgirio“ fanų. Vis tik vėliau į jį išprovokuoti įsitraukė ir mūsų tribūnos nariai.

Natūralu, kad žaidėjų artimųjų viduriniai pirštai rodomi mūsų tribūnai sulaukia reakcijos, tačiau sutinkame, kad tai negali peraugti į mėtomus daiktus ar liejamus skysčius.


Pabaigai.

Pralaimėjimas patirtas itin apmaudžiai, tačiau nelengvi finalai buvo ir pernai. Dabar reikia maksimalaus žaliai-baltų susitelkimo, tad registruojames kelionei į Vilnių bei namų rungtynėms pirmadienį.

Jau dabar galite įsigyti bilietus į mūsų sektorių ir pirmadienio mačui“, - rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: