Ž. Urbonas: „Manau, kad M. Gebeną J. Jucikas sutvarkė į vienus vartus“ (VIDEO)



Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Betsafe–LKL“ pirmenybių 24-ajame ture išvykoje 91:82 (21:19, 26:16, 23:18, 21:29) palaužė Utenos „Juventus“ pasipriešinimą.

Po mačo „Juventus“ vyriausiasis treneris Žydrūnas Urbonas pareiškė, kad Julius Jucikas šįkart už Martiną Gebeną buvo žymiai geresnis.

„Nemažai yra ir pozityvių dalykų. Arnas Beručka tikrai yra šaunuolis. Julius Jucikas nustojo mėtyti savo metimus atsilošęs, kurių gyvenime nepataiko. Pradėjo versti taip, kaip ir turi būti. Manau, kad Gebeną, buvusį mūsų centrą, jis sutvarkė į vienus vartus“, – po susitikimo teigiamų dalykų ieškojo Žydrūnas Urbonas.

Tuo tarpu vyriausiasis „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi iškovota pergale ir tuo, kad komanda kontroliavo mačo eigą.



„Sveikiname visas pasaulio moteris su šia nuostabia diena. Esame dėkingi, kad jūs esate, mus prižiūrite, rūpinatės.

Kalbant apie mačą, esu patenkintas pergale, nes Utenoje yra sunku žaisti. Esu patenkintas, kai kuriais pasirodymais, o aišku visi sužaisti visada gerai negali. Visumoje kontroliavome rungtynes nuo antrojo kėlinio vidurio ir džiaugiamės pergale, nes Utenoje niekada nėra lengva.

Jokubaitis šįkart buvo fantastiškas. Jis laikė visas rungtynių vadžias savo rankose, sustatydavo komandos draugus, priimdavo teisingus sprendimus“, – po rungtynių kalbėjo Šarūnas Jasikevičius.











LKL.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: