„Žalgirio“ gretas netrukus papildys gynėjas iš JAV (VIDEO)



Kauno „Žalgiris“ pradėjo ruoštis artėjančiam sezonui ir nusitaikė į Rastos „Vechta“ komandos gynėją Steve'ą Vasturia, praneša 24sek.lt.

Šią informaciją patvirtino ir Krepsiniozinios.lt šaltiniai.

Verta paminėti, kad LKL čempionų akiratyje amerikietis buvo ir sezono metu, kuomet ieškojo pamainos traumuotam Mariui Grigoniui.

Įdomu, kad 196 cm ūgio krepšininkas vertinamas kaip atakuojantis gynėjas. Baigęs universitetą, jis atvyko į Europą ir trumpam atstovavo Berlyno ALBA, o praėjusį sezoną žaidė antroje Ispanijos lygoje.



Krepšinio apžvalgininkai pabrėžia, kad pagrindiniai S. Vasturia privalumai yra gebėjimas puikiai kurti progas komandos draugams, tačiau stinga fiziškumo gynyboje.

Atakuojančio gynėjo ir įžaidėjo pozicijose galintis rungtyniauti krepšininkas Vokietijos lygoje vidutiniškai rinko po 13,4 taško, 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir 3,8 atkovoto kamuolio.

FIBA Čempionų lygoje atletas įmesdavo vidutiniškai po 11,4 taško (52,4 proc. dvit., 27,1 proc. trit.), atkovodavo po 3,9 ir perimdavo po 1,5 kamuolio, atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13,2 naudingumo balo.

Primenama, kad žalgiriečių gretas artimiausiu metu turėtų papildyti ir Arnoldas Kulboka.















Krepsiniozinios.lt

{fcomment}

Video rekomendacijos: