J. Landale'as mato dvi karjeros kryptis: grįžti į „Žalgirį“ arba būti NBA

Bendraudamas su Australijos žiniasklaida 24-erių vidurio puolėjas Jockas Landale'as prabilo apie savo ateitį Kauno „Žalgiryje“.



„Esu ištikimas „Žalgiriui“, todėl sezoną užbaigsiu Kaune. Po sezono turiu tikslą žaisti NBA čempionate, – aiškino 24-erių metų 211 cm ūgio žaidėjas. – Tai vien tik geri sprendimai. Jeigu nepavyks užsikabinti už NBA, būsiu laimingas galėdamas sugrįžti į „Žalgirį“.“

Aukštaūgis taip pat atkreipė dėmesį į koronavirusą, kuris gali pakoreguoti jo išankstinius planus.

„Jei negalėsiu parskristi į Europą ar JAV, tuomet atsiras galimybė kurį laiką žaisti Australijos čempionate. Vis dėlto šiuo metu esu susikoncentravęs laimėti Eurolygą ar žaisti NBA, o rungtyniauti Australijos pirmenybėse norėčiau vėlesnėje savo karjeros stadijoje“, – tikino žalgirietis.


Jis taip pat nepamiršo pagirti ir „Žalgirio“ sirgalių.

„Australijos rinktinė prieš amerikiečius žaidė sausakimšame stadione, kuriame buvo 50 tūkstančių sirgalių. Manau, kad jeigu „Žalgiris“ turėtų tokią areną, galėtų ją užpildyti“, - pasakojo australas.

Atletas atskleidė, jog daug išmoko iš vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus.

„Jeigu kalbėtume apie žaidimo supratimą ir patobulėjusius įgūdžius, manau, kad šiose srityse esu stipriai šoktelėjęs į priekį“, – aiškino žaidėjas.

Karantino metu J. Landale'as netinginiauja ir dirba treniruočių salėje – tiek su svoriais, tiek su kamuoliu.

J. Landale'as šiame Eurolygos sezone per 21 minutę pelno po 11 taškų, atkovoja 4,4 kamuolio, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą ir renka 10,4 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: