Kaip manote, ar A. Kulboka tiktų „Žalgirio“ ekipai? (Apklausa)

Socialinėje erdvėje pasirodė informacija, jog Arnoldas Kulboka pasirašė sutartį su Kauno „Žalgiriu“.



Ir nors pats krepšininkas kalbėdamas su žurnalistu Vaidu Čeponiu pabrėžė 90 proc. esąs įsitikinęs, jog ir kitą sezoną žais Ispanijoje, portalas Atthehive.com skelbia, jog krepšininkas tapo Lietuvos čempiono „Žalgirio“ nariu.

Krepsiniozinios.lt kviečia savo skaitytojų išreikšti nuomonę, ar A. Kulboka tiktų „Žalgirio“ ekipai?



„Praėjusį sezoną Bilbao „RETAbet“ ekipoje žaidęs A. Kulboka perėjo į „Žalgirį“, – pranešė žurnalistas Keithas Smithas.

„Šarlotės „Hornets“ sirgaliai laukė atvykstant 22-ejų lietuvio įžaidėjo, kuris su komanda dukart išbandė jėgas NBA Vasaros lygos turnyruose. Per dvi keliones į Las Vegasą jis turėjo keletą gerų rungtynių, bet iš kitos pusės jis progresuoja gana lėtai, – rašoma Atthehive.com svetainėje. – Pasirašęs šią sutartį jis leido suprasti, jog kažin ar kada nors pasirodys Šarlotės komandoje, bet jis ir toliau galės dalyvauti NBA Vasaros lygoje.


Jei Kulboka nesiruošia būti „Hornets“ nariu, malonu, kad jis grįžta į savo gimtąją šalį Lietuvą. Daugelis Europos žaidėjų nedaro staigaus šuolio į NBA, ir tai yra puiku. Michas Kupchakas („Hornets“ generalinis vadybininkas – red.) turėjo žinoti, kad A. Kulboka greičiausiai liks žaisti Europoje, kitaip jo nebūtų pasirinkę 55 šaukimu.

Sėkmės A. Kulbokai tobulėjant konkurencingoje Eurolygoje. Ir jei viskas klostysis gerai, galbūt kada nors ateityje jis pateks į Šarlotės klubą.“

Kauno „Žalgirio“ atstovas spaudai Almantas Kiveris portalui Alfa.lt sakė, jog komandoje jokių naujienų pastaruoju metu neįvyko, o A. Kulboka su Kauno klubu žiniasklaidoje siejamas jau nuo balandžio vidurio.

„Per artimiausias porą savaičių tikrai nebus jokių oficialių naujienų“, – teigė A. Kiveris.

„Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas portalui Alfa.lt teigė turintis žinių, jog A. Kulboka ir kitą sezoną lieka žaisti Ispanijoje.





Alfa.lt

Video rekomendacijos: